Aladin Hadžić uspešno zaključuje prakso za prvi letnik
Aladin Hadžić uspešno zaključuje prakso za prvi letnik

Aladin Hadžić uspešno zaključuje prakso za prvi letnik

Aladin Hadžić je uspešen in zelo iznajdljiv študent v prvem letniku grafike na Inštitutu in akademiji za multimedije Ljubljana. Lansko leto se nam je pridružil na praksi ter začel zelo intenzivno. Je podjeten in delaven. Za preživetje dela še v klicnem centru. Delo opravlja poleg šole in prakse. V prostem času se ukvarja tudi z oblikovanjem za bližnje, prijatelje ter projekte, ki mu bodo v prihodnosti lahko prinesli profit. Študent Aladin Hadžič se še razvija. Vendar že kaže izjemen talent za delo v grafiki, zato ga tudi toplo priporočamo.

Kaj meni študent Aladin Hadžić na praksi v Izobraževalnem društvu za medije?

Prakso v Izobraževalnem društvu za medije lahko opišem kot produktivno in razširjeno v smislu izdelkov, ki jih delamo. Je pa vse skupaj zelo sproščeno in nam mentorica pusti delati tudi svoje izdelke, na katerih vadimo. Mentorico bi ocenil s prav dobro oceno, ker smo se lepo sporazumeli, imeli zdravo komunikacijo in smo veliko tudi dosegli.
Prihodnje šolsko leto se bom tudi vrnil k društvu na prakso, ravno zaradi možnosti dela tudi od doma, sprotnega dogovarjanja in prilagodljivosti glede na situacije, ki jih doživljamo študenti. Mentorica razume tudi, da imamo študentje več potreb in obveznosti, kot so le izpiti in predavanja. To mi je zelo všeč.
Glede podjetja se pustimo presenetiti vsi, vključujoč z menoj. Trenutno še ne utegnem razmišljati o odprtju podjetja, ker se toliko dogaja na vseh področjih.

Aladin Hadžić

Kako lahko pomagate študentu Aladinu Hadžiću?

S študenti delamo prostovoljci, ki ne prejemamo nobenih plačil za svoje delo. Vendar vseeno delo s študenti stane, ker potrebujemo opremo in imamo stroške za projekte s študenti. Večino našega denarja, ki ga zaslužimo prostovoljci, gre za telekomunikacije, programsko in stojno opremo, administrativne stroške ter seveda za naše izobraževanje. To slednje je nujno,  da lahko vsi skupaj rastemo na področjih našega dela, ki so:

  • oblikovanje,
  • grafika,
  • multimedija,
  • fotografija,
  • računalništvo
  • in kripto svet.

Da bi lahko nemoteno delali še naprej in študentom nudili brezplačno podporo ter znanje na poti do njihovega uspeha, potrebujemo vašo pomoč v obliki donacij. Tako bomo skupaj ustvarili lepšo in boljšo prihodnost za mlade, ki se postavljajo na lastne noge in  se po praksi pri nas veliko bolje znajdejo  v sodobnem sistemu. Seveda jim zaradi kriz ni lahko. Študentje, kot je Aladin Hadžić, se preživljajo sami. Spodbujamo take, ki ne želijo biti odvisni od svojih staršev.
Lahko postanete donator, sponzor ali mecen in podpornik našega programa in študenta, ki ga izberete. Seveda lahko podprete tudi vse hkrati –  sledite tej povezavi ali nam pišite na silva@medialearn.si.

Aladinovo delo v grafiki

Aladin Hadžič
Aladin Hadžič in štirje prijatelji

Ajst- smo štirje prijatelji, Aladin, Jakob, Stefan, Tilen. Začetnice imen smo združili skupaj in nastal je ajs t (izgovorjeno kot ledeni caj- ice). Skupaj smo že 3-4 leta. Imamo skupni Instagram profil, pa sem se odločil ustvariti ajs t logo, izključno za zabavo.

Aladin Hadžić avto
Aladin Hadžić avto R8

R8 je avtomobil, katerega sem prerisal z namenom wallpaperja za telefon.

Aladin-Hadžić-tovornjak stef truck

Stef  truck za kolega Stefana. Narisal sem naslovnico za njegov beat, saj je samouk. producent in mešalec beatov.

Dodaj odgovor

sl_SISlovenian