Aleš Čakš s.p. je zavarovalni zastopnik kot se šika
Aleš Čakš s.p. je zavarovalni zastopnik kot se šika

Aleš Čakš s.p. je zavarovalni zastopnik kot se šika

Aleš Čakš nam je priskočil na pomoč. Vsako leto se borimo s stroški za društvo, da pridemo skozi in največje stroške nam povzročajo avto, elektrika in računalniška oprema. Vendar se še najdejo dobre duše, ki pomagajo. Naj se zahvalimo Alešu Čakšu, ki nam že nekaj let nudi enako ceno zavarovanja za naš staro Hyndai Getz in je daleč najcenejši od vseh ponudnikov. Pa vedno vse štima.

Ne samo to, ko sem enkrat pozabila zavarovalno polico doma, mi je uredil kopije kar iz Maribora v Ljubljano in tudi pri registraciji bili zelo potrpežljivi ter ustrežljivi in sem original lahko poslala ja kasneje po pošti. Ja, če so dobri ljudje, se da.

Zavarovalno zastopanje Aleš Čakš s.p.

Koble 11/a, 3215 Loče

Pisarna Loče, Stari trg 15b, 3215 Loče

Mat.št.: 6577270000

GSM: 041/844-931

e-mail: ales.caks@grawe.si

Zahvala gre tudi našemu serviserju Mateju, ki smo ga našli pred dvema letoma in se je edini zavzel za naš avto, ki sedaj dela brezhibno. Na velikem servisu, kjer so pooblaščeni za Hyndai, tega niso uredili, ker nimajo časa se mu posvetiti. Naš serviser Matej iz okolice Trebnjega, ki ima servis v Ljubljani, pa se je z njim ukvarjal 14 dni in je ugotovil, kaj mu je. Zdaj avto dela. Smo srečni, ker se lahko prevažamo z njim in nimamo velikih stroškov. Tudi njegove cene so zelo poštene.

Aleš Čakš je ime, ki naj vam ostane v ušesih.

Dodaj odgovor

sl_SISlovenian