BLOG

Digitalna Slovenija IDM

Vsebina bloga je namenjena obveščanju o tem, kaj novega, veselega in poučnega se vsakodnevno dogaja v društvu, kako sodelujemo z organizacijami, podjetji in posamezniki, obveščamo vas o naših načrtih, posameznih vsebinskih srečanjih s prostovoljci, študenti praktikanti, in še marsikaj drugega.

Sledi blogu

Praktikanti in prostovoljci

V blogu študentje na praksi in prostovoljci pišejo o svojih izkušnjah, kaj so se naučili, podajajo svoja znanja naprej, sprašujejo in odgovarjajo na aktualna vprašanja na področjih oblikovanja, računalništva, avdia, fotografije in videa ter animacije.

Sledi blogu

Donatorji, meceni in sponzorji

Blog je namenjen aktualnim temam v zvezi z našimi podporniki. V tem blogu podajamo tudi njihove izkušnje in možne korake k uspehu, ki jih lahko doseže prav vsak.

Sledi blogu

Kripto valute, Bitcoin, Ethereum

Blog je namenjen temu, da z vami delimo naše izkušnje investiranja v kripto valute. Nismo svetovalci ali programerji ali kakorkoli povezani s tem.

Nismo finančni svetovalci, borzni posredniki ali registrirani investicijski svetovalci in ne priporoča določenih kripto valut, skladov ali katerih koli drugih finančnih instrumentov, ki so omenjeni v člankih. Omenjamo jih zgolj zaradi izobraževalnih namenov. Preden sprejmete kakršnokoli odločitev glede investiranja, se o tem posvetujte s svetovalcem z ustrezno licenco.

Vlaganje v kripto valute je še vedno tvegano, zato vas naučimo vlaganja v kripto valute samo pod pogojem, da boste vlagali denar, ki ga lahko mirno pogrešate in da od njega niste odvisni.

 

Vsi članki, ki jih objavljamo na blogu, so zgolj naše lastne izkušnje, ki jih želimo deliti z ljudmi.

 

Nismo finančni svetovalci, niti programerji, niti se profesionalno ne ukvarjamo s preprodajo kripto valut. Vse, kar je v člankih zapisano, niso nasveti, ampak zgolj naše izkušnje, ki vam bodo morebiti, po vaši lastni presoji, lahko pomagale.

Sledi blogu