Pospeševalnik digitalizacije
Pospeševalnik digitalizacije

Pospeševalnik digitalizacije

Pospeševalnik digitalizacije je brezplačna spletna delavnica v živo. Te dni jo organizirata Mojca Korelc in Maruša Jovanovič ter z nami delita svoje bogate izkušnje. Namenjena je podjetnicam in tudi podjetnikom, ki bi želeli svoj posel prenesti na online izobraževanje. Izjemno kvalitetne  vsebine se prepletajo s tem, kako zastaviti in načrtovati takšno izobraževanje, do tržne niše, marketinga in konkretne tehnične izvedbe s pomočjo Zooma ali drugih programov. Zelo priporočamo, je koristno tako začetnikom, kot tudi že naprednim uporabnikom.

Pospeševalnik digitalizacije

Maruša Jovanovič je naša donatorka in kadarkoli jo potrebujemo, nam vedno priskoči na pomoč kot prostovoljka. Na vsa vprašanja odgovori zelo jasno in konkretno s primeri ter povezavami do njenih brezplačnih videov na temo našega vprašanja. Tudi z Mojco Korelc smo začeli sodelovati tako, da nam je donirala coaching svetovanje za našo predsednico društva. Slednja je iz tega potegnila veliko izkušnjo, da je preveč razpršena in se mora fokusirati na vsak korak posebej. Naučila se je tudi, kako trenira fokus mišico, kar počne vsak dan. Seveda ni vedno uspešna. Kdo pa je? Neuspehi pa so ključni za pot do uspeha.

Kako društvo uporablja znanje delavnice Pospeševalnik digitalizacije?

S študenti smo letos začeli prakso tako, da nadaljujemo lansko leto začet projekt za podjetnike na področju prehranjevanja, ki ga želimo spraviti v online tečaj obliko. S tem popeljemo pospeševalnik digitalizacije v realizacijo. Gre zelo počasi, saj se še učimo. Največjo težavo nam trenutno povzroča zastarela tehnologija, ki bi jo morali posodobiti. Nekaj nam rešuje sposojanje opreme, vendar je kar resna ovira. Zato vas prosimo, v kolikor vam je naš projekt všeč, da nas podprete z denarnimi donacijami ter morebiti tehnologijo ali znanjem, ki ga imate.

Vodstvo društva in študenti Rebeka Bedene, Tjaša Milivojevič ter Aladin Hadžić, vsi poleg rednega dela opravljamo v društvu svoje naloge prostovoljno. Naš dolgoročni cilj je naše izkušnje in znanje, ko bomo finančno svobodni in bomo znali se prodati ter investirati denar, da bo delal za nas, to prenesti tudi na mlade generacije študentov, ter jih spodbuditi k podjetništvu.

Dodaj odgovor

sl_SISlovenian