Prostovoljec Blaž Habjanič

Prostovoljec Blaž Habjanič

Mnenje – Blaž Habjanič:

V nekaj mesecih na Izobraževalnem društvu za medije sem delal izključno od doma na spletu. Pregledal sem ustrezne zakone, da ugotovim pogoje, ki jih mora izpolnjevati veteran vojne za Slovenijo, da dobi veteranski dodatek. Dalje sem brskal še po spletu, da bi našel, kako je z nakupom zemljišča v tuji državi (Italiji), kar pa je bilo precej težko. Pomagal sem še z navajanjem pogojev in postopka prenosa Zavoda Gamajun.

 

Za društvo sem tudi skeniral, česar prej še nisem počel in to mi je dalo dovolj izkušenj, da sedaj v službi v pisarni lažje skeniram strani iz literature za pravosodni izpit, tako da se glede tega lepo zahvaljujem. Zahvaljujem se tudi Silvi, da me pri delu ni priganjala in je bila po elektronski pošti ali telefonu vselej dovolj razumevajoča 🙂

 

Mnenje mentorjev:
Prostovoljec Blaž Habjanič je pomagal Izobraževalnemu društvu za medije v obdobju 2016 in 2017, ko smo se na društvu odločili, da se poslovimo od našega »otroka«, zavoda Gamajun, ki se je ukvarjalo z dejavnostmi osebnega razvoja in naravne prehrane. Leta 2017 smo ga podarili ter se usmerili zgolj v lastne dejavnosti na področju medijev. Potrebovali smo ga tudi za pravne zadeve v zvezi z društvom ter za naše uporabnike, člane, ki so se na nas obrnili s prošnjami za nasvete v zvezi z urejanjem na primer statusov in podobno. Blaž je potreboval zgolj jasna navodila za delo, ki ga je opravljal od doma in sicer ažurno ter zelo odgovorno. Z informacijami, ki nam jih je posredoval, smo si lahko konkretno pomagali. Blaž je bil pripravljen za društvo narediti tudi druga dela, ki niso pokrivala njegovo pravno področje, vendar jih je opravil korektno in z veseljem.