Storitve Izobraževalnega društva za medije

Storitve Izobraževalnega društva za medije

Spletne strani

Profesionalne spletne strani so danes nekaj nujnega za vse organizacije in tudi posameznike. Da bi bile učinkovite, jih je potrebno znati sprogramirati in poskrbeti za varnost ter optimizacijo že od začetka. Zato mora programer dobro sodelovati z oblikovalcem, piscem besedil in naročnikom ter prodajniki oziroma vodstvom. Potrebno je določiti ključne besede, dobro spisati in optimizirati besedilo, da se spletna stran čim višje uvrsti v spletnih iskalnikih. Spletna stan mora imeti dobro strukturo in prijetno uporabniško izkušnjo. V poplavi spletnih strani in drugih informacij namreč ljudje hitro odidejo z nekakovostnih spletnih strani brez dobre vsebine in delovanja ter preproste uporabe. Stranko je treba zares dobro poznati, da vemo kaj hoče in jih ponuditi tisto, kar zadovolji njene potrebe. Dobro spletno stran lahko izvede dobro usklajena ekipa pod vodstvom izkušenega vodje, ki zna delati z ljudmi, razume trg, delovanje digitalnega sveta in ima srce na pravem mestu. V Izobraževalnem društvu za medije izdelamo lahko preprosto ali kompleksno spletno stran, jo oblikujemo in poskrbimo za dobro delovanje ter optimizacijo. Naredimo lahko pristajalne strani ali še marsikaj drugega po vaših potrebah.

Oblikovanje

Oči vedno iščejo nekaj, kar je lepo, estetsko in prijetno. Lepe oblike, skladne površine, prijetne barve, ko božajo oko in dušo. Oblikovanje je namenjeno temu, da pritegne oko stranke in jo zadrži na spletni strani ali v tiskani reviji. Človek pa je naravnan tako, da če nekaj lepega vidi večkrat in se na to navadi, mu postane domače in zaupa. Zaupanje pa prodaja in ohranja stalne stranke ali uporabnike. V Izobraževalnem društvu za medije znamo narediti dobre grafične podobe in skrbeti za blagovne znamke, da pridobivajo na ugledu v javnosti. Oblikujemo vizitke, plakate, kataloge, knjige, revije in še marsikaj drugega, kar potrebujete. Tudi opremimo sejme ali izdelamo elektronske knjige. Oblikujemo oglasne pasice in druge reklame. Za pikico na i vam lektoriramo besedilo ali ga ustvarimo. Naša posebnost je, da strankam z veseljem pomagamo tako, da če opazimo, kaj, kar bi ji lahko škodilo, kot so spregledane tipkarske ali druge napake, ki se zelo hitro zgodijo vsakomur, jo na to opozorimo. Smo natančni, ugodni, zanesljivi in imamo 25 let izkušenj.

Izobraževanja

Se vam je že kdaj zgodilo, da od izobraževanja niste odnesli dovolj in niste postali samostojni? Pri nas vam zagotavljano, da boste s pomočjo naših izobraževanj na področju operacijskih sistemov, pisarniških in grafičnih programov in izdelovanja spletnih strani dosegli cilje, ki jih zastavimo skupaj. Običajno gre za samostojno pisarniško delo ali delo v studiih. To dosežemo s potrpežljivo jasno razlago in učinkovitimi vajami, zaradi katerih spoznate logiko računalnika in programov. Na podlagi tega lahko razrešite vsakršno težavo, dilemo in se naprej samostojno učite. Našo podporo boste imeli še po izobraževanju. Če z izobraževanjem ne bi bili zadovoljni, lahko uveljavljate garancijo ponovnega brezplačne udeležbe na delavnici, kar pa ni izkoristila še nobena stranka v vseh 13-ih letih. Posvetimo se vam individualno in učni načrt naredimo za vsakega posameznika ali skupino posebej. Različna področja je možno kombinirati in ustvariti lasten mešan modul po meri vašega delovnega mesta.

Tekstopisje

Besedilo, zgodba prepriča ljudi. Naše izkušnje kažejo, da ni pomembno, kako dolgo je besedilo, če je zanimivo, ga bralci berejo do konca. Če je tako besedilo pisano za splet, pomeni to višjo uvrstitev članka – strani v iskalnikih in s tem več potencialnih strank. Kot, če bi imeli trgovino na lokaciji, kjer gre mimo res veliko ljudi. Besedilo je treba optimizirati, zato je prej potrebno dobro poznati kupca – bralca – uporabnika in poiskati ključne besede, ki jih najpogosteje na dano temo ljudje iščejo na spletu. Poznati je treba venomer spreminjajoče se algoritmov iskalnikov. Vse to in še več vam pomagamo v našem društvu. Besedila so zelo različna in jezik, ki se zanje uporablja, tudi. Pišemo lahko promocijska besedila, prodajne članke, znanstvene ali poljudne članke, informacijske in izobraževalne članke, PR besedila, kratke oglase, slogane, FB oglase in oglase v tiskanih medijih, na TV ali radijih. Vsako besedilo ima nekaj specifičnega glede na žanr in medij, kjer je objavljen.