Kaj je žrtvovanje?

Kaj je žrtvovanje?

Žrtvovanje je res čudna zadeva, ki jo pozna človeštvo že od nekdaj. Ali je žrtvovanje danes še enako? Včasih so žrtvovali rastline in še marsikaj drugega dragocenega bogovom za to, da so dobili njihovo milost in je bil pridelek večji ter hiša varna.

Sodobno žrtvovanje je izumil Richard Heart. Gre za to, da v določeno kripto denarnico ljudje žrtvujejo kripto kovance, ki jih ne potrebujejo ali slabo delajo, ali jih imajo preveč in v zameno za njih ne pričakujejo ničesar.

Pravila žrtvovanja so vnaprej znana, jasna in transparentna, da se lahko odločite. Določena so v matematični v kodi, ki je zaklenjena. Ko žrtvujete kripto kovance, dobite na Blockchainu pogodbo, kjer je jasno vidno, kateri denarnici ste koliko česa žrtvovali.

žrtvovanje

Ko je žrtvenega obdobja konec, dobite v zameno v svojo denarnico nazaj določeno število novih kovancev, za katere ste se s pomočjo žrtvovanja potegovali, ki pa nimajo vrednosti na začetku.

Na ta način se ustvari likvidnostni bazen vrednosti z novimi kovanci. Če ste na začetku žrtvovanja prvih 10 dni, dobite največ procentov dodatne nagrade glede na svojo žrtev, proti koncu žrtvovanja pa vedno manj.

Dejansko je tovrstno vlagateljstvo zanimivo, ker temelji na zaupanju v izumitelja, voditelja produkta. To je enako, kot če bi vlagali v mlado, novo, inovativno podjetje, ki je čisto na začetku, povsem brez vrednosti, vi pa verjamete, da bo nekoč iz njega nastalo vredno podjetje in vaš solastniški vložek bo veliko vreden. To je še preden podjetje postane znano in ima delnice, kajti delnice že niso več enako, kot lastniški delež na začetku. Solastništvo je pravi, dejanski denar podjetja.

Enako je z žrtvovanjem. Če ste žrtvovali za produkt, ki se še ni zagnal, ste solastniki tistega produkta na začetku, kar je največ vredno in vam bo dalo največji profit v prihodnosti. Zato se splača biti zraven v tej fazi produkta. Je pa vedno zraven stopnja tveganja, ki se je morate zavedati, ko to storite.

Richard Heart je s svojimi odvetniki naštudiral zakonodajo tako, da s pomočjo žrtvovanja pomaga podjetnikom in drugim, da se izognejo pretiranemu obdavčevanju kapitala. Tako ljudje zaposlijo svoj kapital (pasivni prihodek). Ko dobijo ničvredne ali malo vredne kovance v zameno za žrtvovanje, to ni obdavčeno. Potem te kovance obdržijo 15 ali več let in se tako povsem izognejo davkom, hkrati pa veliko zaslužijo, saj se pričakuje, da bodo ti produkti, kot vsi njegovi do sedaj, uspešni.

Žrtvovanje se sedaj nadaljuje na PulseChain mreži tudi z drugimi produkti, ki pa morajo dobiti odobritev Richarda Hearta zato, ker se zavzema za to, da bi bili na tej mreži zgolj pravilni, koristni in ljudem dobronamerni produkti. Pri tem mu pomagajo strokovnjaki, ki so se prostovoljno mreži pridružili in so del Hex skupnosti.

Vrednost PulseChain mreže je v tem, da bodo lahko do financ dostopali tudi revni, študenti in tisti, ki sploh nimajo pogojev, da bi imeli bančni račun. Finance naj bi bile za vse ljudi na svetu enake.

Če bi želeli našo pomoč za vstop v kripto svet, se obrnite na nas.