Bitcoin seminar 1 za začetnike
Bitcoin seminar 1 za začetnike

Bitcoin seminar 1 za začetnike

200,00 

Na seminarju Bitcoin boste izvedeli vse, kar morate vedeti za začetek dela v kripto svetu. Kripto svet ni brez pasti in nevarnosti zato je dobro, da vas vodi izkušen mentor.

Opis

Bitcoin seminar je revolucionarni priložnosti za finančno varnost in donosno naložbo! Seminar Bitcoin je namenjen vsem, ki si želite zagotoviti lastno dostojno pokojnino, ohraniti vrednost premoženja ter varčevati za svoje otroke in druge bližnje. Če zmorete prihraniti zgolj 20 EUR mesečno ali razpolagate z viškom denarja, je ta seminar odlična priložnost za vas.

Ste doslej vlagali v fizično zlato, delnice, nepremičnine ali varčevali na banki? Naš seminar vam bo razkril, zakaj je Bitcoin o katerem ste toliko slišali v medijih zadnje čase, postala najbolj varna in donosna naložba vseh časov. Ne glede na vaš finančni položaj ali stopnjo znanja o kriptovalutah, boste pridobili ključne informacije o tem, kako izkoristiti potenciale digitalnega premoženja.

Posebej pozdravljamo tudi podjetnike, ki si želite zagotoviti finančno rezervo za primer krize ali likvidnostnih težav. Bitcoin predstavlja odlično sredstvo za diverzifikacijo naložbenega portfelja ter izgradnjo trajne vrednosti.

Vsebina seminarja

  1. Blockchain – temelj vseh kripto valut.
  2. Bitcoin (BTC) in kripto svet, kaj to je.
  3. Razlikovanje med FIAT valuto (USD, EUR) in Bitcoinom ter njune značilnosti, pomanjkljivosti in prednosti.
  4. Kako nastaja FIAT denar in kako Bitcoin.
  5. Koristi, načela ter pasti in nevarnosti vlaganja v Bitcoin.
  6. Kako in kje je možno kupovati z Bitcoinom.
  7. Katero tehnično, programsko opremo in znanja potrebujete za delo z Bitcoinom.
  8. Praktičen primer nakupa in prodaje Bitcoina.
  9. Varnost in zasebnost.

Razvoj kompetenc Bitcoin seminar

Poznavanje Blockchain in Bitcoin tehnologije, finančna pismenost, samostojnost na področju vlaganja v Bitcoin, strateško mišljenje, upravljanje s spremembami, reševanje finančnih problemov, prepoznavanje finančnih priložnosti, upravljanje prihrankov in ustvarjanje pasivnih prihodkov, delo s kripto borzami, delo z novodobnimi bankami in Visa kartico.

Izvedba

Seminar bomo izvedli v živo preko spletne aplikacije. Po prijavi in plačilu bodo udeleženci prejeli povabilo s povezavo do usposabljanja na svoj elektronski naslov.

Seminar bomo izvedli v obliki moderiranega predavanja, pri čemer bomo interaktivnost zagotovili z aktivnim vključevanjem udeležencev na temelju prehodno poslanih in v živo zastavljenih vprašanj ter na temelju študij primerov iz prakse.

Seminar Bitcoin traja 3 ure z vmesnimi odmori po potrebi.

Vsak udeleženec prejme elektronsko skripto po seminarju.

Odpoved udeležbe z vračilom denarja je možna najmanj 3 dni pred izvedbo seminarja. Če kupnine ne želite nazaj se lahko udeležite naslednjega seminarja.

Pripelji prijatelja in pridobi ugodnost

Če na katerokoli usposabljanje pripeljete udeležence, prejmete popust na ceno paketa, kot je navedeno v tabeli:

Št. udeležencevpopust v %
110
220
330
340
550
660
770
880
990
10100

Pridružite se nam na tem pionirskem seminarju in odkrijte, kako lahko Bitcoin oblikuje vašo finančno prihodnost ter zagotovi varno in uspešno naložbeno pot.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bitcoin seminar 1 za začetnike”
sl_SISlovenian