Mentorstvo – coaching za osebno rast
Mentorstvo – coaching za osebno rast

Mentorstvo – coaching za osebno rast

50,00 

Izvajam storitev Mentorstvo – coaching za osebno rast po ugodni ceni 50 evrov na uro. Moje mentorstvo je prilagojeno vašim individualnim potrebam in slogu ter vključuje dosledno podporo, motivacijo in usmerjanje, ki jih potrebujete za dosego svojih ciljev. Začnite svojo pot osebne rasti že danes in odkrijte svoj polni potencial!

Opis

Ste pripravljeni stopiti na pot osebne rasti in razvoja? Dobrodošli v programu Mentorstvo – coaching za osebno rast, kjer vam pomagam odkriti vaš celoten potencial ter vas usmerim skozi potrebne korake za dosego vaših ciljev.

Za razliko od klasičnih pristopov h coachingu, moj pristop Mentorstvo – coaching za osebno rast temelji na lastnih izkušnjah, ki sem jih pridobil skozi leta. Delam z vsakim posameznikom na individualni ravni, pri tem upoštevam vaše edinstvene potrebe, želje in osebni slog. Sem iskrena in neposredna vendar je moja komunikacija mehka.

Moje mentorstvo ni le o uporabi splošnih metodologij, ampak se osredotoča na vašo edinstvenost in vaše potrebe. Sem dosleden in zavezan vašemu napredku, pri tem pa vas spodbujam in motiviram, da premagate ovire na poti do svojih ciljev.

Z mojim mentorstvom boste pridobili jasnost glede vaših ciljev, razvili boste učinkovite strategije za njihovo dosego in pridobili samozavest ter vztrajnost, ki ju potrebujete za uspeh. Skupaj bomo ustvarili trajne spremembe in vas usmerili proti izpolnjenemu življenju, ki si ga zaslužite.

Začnite svojo pot osebne rasti že danes in dovolite, da vam pomagam postati najboljša različica sebe. Naročite se na Mentorstvo – coaching za osebno rast že danes za boljši jutri.

sl_SISlovenian