Svetovalna ura – kriptovalute
Svetovalna ura – kriptovalute

Svetovalna ura – kriptovalute

50,00 

Svetovalna ura – kriptovalute je namenjena vsem, začetnikom in zahtevnim uporabnikom. Naročite lahko več ur in s tem rezervirate svetovalca zase. Učenje poteka online na daljavo na vaši opremi in je zasebna ter diskretna.

Opis

Svetovalna ura – kriptovalute je namenjena raziskovanju in razumevanju sveta kriptovalut ter spletnega trgovanja. Vaše udobje in razumevanje sta ključnega pomena za uspešno izvajanje postopkov na vašem računalniku. Hitrost dela med našim sodelovanjem bo odvisna od vašega znanja računalništva in kakovosti opreme, vendar se bom potrudila, da bo izkušnja čim bolj informativna in prijetna ter vam prilagojena.

Cena storitve Svetovalna ura – kriptovalute velja za 1 uro (60 minut).

Priporočljivo je zakupiti več ur, da si rezervirate asistenta. Minute lahko porabite v več seansah po potrebi ali naenkrat.

Primeri vsebin za svetovalno uro

Predstavitev kriptovalut:

Začnimo z osnovami. Kaj so kriptovalute? Kako deluje tehnologija veriženja blokov (blockchain)? Kakšne so glavne prednosti in tveganja pri vlaganju v kripto svet?

Izbira primerne kriptovalute:

Razpravljali bomo o različnih vrstah kriptovalut, njihovih lastnostih in ciljih. Skupaj bomo preučili, katera kriptovaluta ali portfelj ustreza vašim finančnim ciljem.

Osnove spletnega trgovanja:

Kako odpreti in vzdrževati spletni račun za trgovanje s kriptovalutami? Pregled platform za trgovanje in izbira primernega borznega okolja.

Varovanje vaših sredstev:

Pomembno je razumeti varnostne vidike spletnega trgovanja. Razpravljali bomo o uporabi dvostopenjskega preverjanja, hrambi zasebnih ključev in drugih varnostnih praksah.

Tehnična oprema:

Preverili bomo vašo računalniško opremo in zagotovili, da ima vse potrebne tehnične specifikacije za nemoteno izvajanje spletnih transakcij.

Učenje o analizi trga:

Raziskovanje osnovnih konceptov tehnične in temeljne analize. Kako brati grafe, razumeti gibanje cen, ter kako analizirati novice in dogodke, ki vplivajo na trg.

Praktično delo:

Skupaj bomo delali online preko računalnika v varnem okolju. Vodim vas vi pa sami delate na svojih projektih.
Ne pozabite postavljati vprašanja in izražati morebitne skrbi. Moj cilj je, da se po koncu svetovalne ure počutite bolj samozavestno pri spletnem trgovanju s kriptovalutami. Pripravljena sem vam pomagati pri vsakem koraku.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Svetovalna ura – kriptovalute”
sl_SISlovenian