Luquid Loans so pametna in poštena posojila za PulseChain
Luquid Loans so pametna in poštena posojila za PulseChain

Luquid Loans so pametna in poštena posojila za PulseChain

Namen protokola Liquid Loans je podpreti ustvarjanje, rast in sprejetje bolj varne, zaupljive in decentralizirane finančne infrastrukture, ki je v lasti skupnosti in prinaša večjo stabilnost in preglednost PulseChainu.

Ekipa za razvoj in podporo Liquid Loans so vsi člani skupnosti PulseChain in kot ekipa si prizadevajo izobraziti, navdihniti, ustvariti vrednost in narediti razliko.

Kaj je Liquid Loans

Liquid Loans je prvi resnično decentraliziran protokol posojanja, ustvarjen posebej in izključno za PulseChain Blockchain mrežo. Njegovo delovanje je nespremenljivo, brez skrbništva in brez upravljanja. Je končni izdelek brez skrbniških ključev (admin key).

Protokol je bil razvit, da lastnikom kovanca PulseChain (PLS) omogoči metodo pridobivanja vrednosti iz svojih imetij, ne da bi jih bilo treba kdaj prodati. Z zaklepanjem kovancev PLS in kovanjem USDL (stabilni coin, vezani na USD), lahko imetnik PLS vzame 0-odstotno brezobrestno posojilo proti svojim imetjem po brezčasnem razporedu odplačevanja.

Liquid Loans vam omogoča črpanje 0 % brezobrestnih posojil z uporabo lastnega žetona PulseChain (PLS) kot zavarovanja.

(supply) ponudba je fiksna

Liquid Loans

Kaj je PLS

PLS je osnovna kripto valuta za Pulse Chain Blockchain mrežo.

Liquid Loans je izdelan posebej za PLS.

LOAN je drugi kovanec od mreže Luiquid Loans.

Kako deluje

Posojila se izplačujejo v USDL – stabilnem coinu, vezanem na vrednost USD – z minimalnim razmerjem zavarovanja, ki je zahtevano za posojilo 110 %.

Odplačilni načrt je brezčasen.

Posojila so zavarovana s skladom stabilnosti, ki vsebuje USDL in s kolegi posojilojemalci, ki skupaj delujejo, kot poroki v skrajni sili.

Likvidna posojila kot protokol so protokol za posojanje brez skrbništva, nespremenljiv in brez upravljanja. Protokol je končni izdelek brez skrbniških ključev.

Zakaj razvijajo likvidna posojila?

Protokol likvidnih posojil je bil razvit, da lastnikom PLS omogoči metodo pridobivanja vrednosti iz svojih deležev, ne da bi jih bilo treba kdaj prodati.

Z zaklepanjem PLS in kovanjem USDL lahko imetnik PLS vzame 0-odstotno brezobrestno posojilo proti svojim deležem po brezčasnem razporedu odplačevanja.

Ali je protokol v lasti?

Koda protokola pametne pogodbe je popolnoma nespremenljiva in zato nima lastnika ali operaterja. Ni skrbniških ključev in nihče ne more na kakršen koli način spremeniti pravil sistema, ko so nameščena.

Kaj je USDL in posojilo?

USDL je stabilni kovanec, ki je vezan na vrednost USD, ki se uporablja za izplačilo posojil po protokolu. To je algoritemski stabilni kovanec, katerega cilj je biti vedno vreden en ameriški dolar in ga je mogoče kadar koli unovčiti za osnovno zavarovanje po nominalni vrednosti.

Posojilo zajema prihodke od nadomestil, ki jih ustvari sistem in spodbuja zgodnje uporabnike. Posojilo si prislužite tako, da zagotovite stabilne kovance USDL Stability Pool v zameno za nagrade. Svoje žetone LOAN lahko zastavite tudi za zaslužek, plačan za izposojo ali unovčenje USDL.

Katere so ključne prednosti?

  • 0-odstotna obrestna mera – kot posojilojemalec vam ni treba skrbeti zaradi nenehnega nabiranja dolgov
  • 110 % MCR – nizek minimalni količnik zavarovanja pomeni učinkovitejšo uporabo vašega deponiranega PLS.
  • Brez upravljanja – vse operacije so algoritemske in popolnoma avtomatizirane, parametri protokola pa so nastavljeni ob uvajanju.
  • Neposredno unovčljiv – protokol vam omogoča, da kadar koli zamenjate 1 USDL stabilni kovanec za PLS v vrednosti 1 USD.
  • Popolnoma decentralizirano – pogodbe nimajo skrbniških ključev in so lahko dostopne prek drugih spletnih strani, zaradi česar so odporne na cenzuro.

Kateri so glavni primeri uporabe?

Izposoja

Kot posojilojemalec lahko vzamete posojilo proti obstoječemu PLS. Če želite to narediti, položite svoj PLS v pogodbo, imenovano Trezor, ki nato kuje stabilni kovanec USDL. Uporabite svoj USDL za različne osebne namene ali ponovno vložite v sistem, da zagotovite stabilnost in izkoristite še eno potovanje po ekosistemu.

Zaslužek

Kot imetnik USDL lahko zaslužite z zagotavljanjem stabilnosti ekosistema likvidnih posojil. Investirajte in dosegajte donos na svoj USDL z uporabo dobičkov, pridobljenih z likvidacijskimi dogodki in spodbudami v obliki žetonov Loans.

Vložek

Kot imetnik posojila lahko te žetone zastavite za nagrade. Zaslužek se ustvari iz provizij za izposojo in odkup in se zagotovi v enakem razmerju kot znesek, ki ste ga vložili v založniško skupino.

Odkup

Če želite unovčiti PLS, preprosto zagotovite ustrezen znesek USDL. Protokol vam omogoča zamenjavo 1 USDL stabilni kovanec za 1 USD vreden PLS.

Liquid Loans coin

Ali obstajajo pristojbine?

Vsakič, ko si izposodite in unovčite s sistemom, se zaračuna enkratna provizija. Razpon provizije je med 0,5 % in 5,0 %, odvisno od povpraševanja po posojilih.

Kdaj odplačam posojilo?

Posojila, izdana po protokolu, so brezčasna in nimajo časovnega razporeda odplačevanja. Svoj trezor lahko pustite odprt in kadar koli odplačate svoj dolg, če vzdržujete minimalno razmerje zavarovanja vsaj 110 %.

Liquid Loans Referral program

  • Namen da se pripeljejo ljudje na Pulse Chain ker potrebuje posvojitev ljudi.
  • Dobiš referenčno povezavo, na katero, dobiš 5 % od žrtvovanja stabilnih kovancev in bonus dobi tudi tisti ki je kliknil povezavo.
  • Minimum za žrtvovanje je 500 USD.

Uporabite mojo referenčni povezavo za vaš bonus.

https://vrlps.co/uh98ach/cp

Priložnost za novodobne lastne decentralizirane finance. Dobro je biti na za začetku zraven. Žrtvujte kovance, ki ne delujejo in počakajte na bonuse novega sistema in finančne mreže. Uporabite povezavo za dodaten bonus https://vrlps.co/uh98ach/cp

Stik in viri:

Spletna stran: https://liquidloans.io

Telegram: https://t.me/liquidloans

Twitter: https://twitter.com/liquidloansio

Reddit: https://www.reddit.com/r/LiquidLoans/

Bela knjiga https://liquidloans.io/whitepaper

Dodaj odgovor

sl_SISlovenian