O NAS

 

Kdo smo?

Smo virtualno multimedijsko društvo, ki smo ga strokovnjaki s področja medijev, računalništva in šolstva ustanovili iz potrebe trga. Vsako leto je pri nas na praksi do 25 študentov in do 15 prostovoljcev, s katerimi delajo certificirani, usposobljeni mentorji in coachi v živo in na daljavo.

Študentje, ki so končali izobraževanje v medijskih in drugih šolah niso bili zadosti usposobljeni, da bi takoj zasedli delovna mesta. Zato pomagamo z usposabljanji ljudem na konkurenčnem trgu pridobiti nova znanja s področja oblikovanja, videa, avdia, animacije, pisarniških programov ter marketinških predstavitev, ki so jim po običajnih poteh nedosegljiva. V Izobraževalnem društvu za medije izobražujemo, skupaj z udeleženci pridobivamo projekte in jim pomagamo uspešno izpeljati njihovo delo. V našem društvu ljudje pridobijo izkušnje in reference, da so kompetentni na medijskih področjih računalništva, oblikovanja in marketinških predstavitev.


S kom sodelujemo?

Sodelujemo z različnimi nevladnimi oziroma neprofitnimi organizacijami in tudi z gospodarstvom, podjetji. Naš cilj je, da postaneta neprofitni in profitni sektor bolj povezana. V svoje delo vključujemo študente – praktikante in vse vedoželjne prostovoljce. Sodelujejo lahko na različnih projektih, s katerimi jim nudimo možnosti izpopolnjevanja v dobri družbi in hkrati pridobivajo socialne veščine, komunikacijske sposobnosti ter timske in vodstvene kompetence.


S čim se ukvarjamo?

Ukvarjamo se z oblikovanjem, izobraževanjem ter pisanjem marketinških besedil za nevladne organizacije, podjetja ter posameznike. Naše delo zajema celoten spekter, od idejne zamisli, inoviranja, oblikovanja, celostnih podob, logotipov, optimiziranja poslovnih procesov s pomočjo tehnologije do izobraževanj in usposabljanj kadra.

Med seboj povezujemo strokovnjake, podjetja, nevladne organizacije, prostovoljce ter študente praktikante. Z različnimi projekti ustvarjamo priložnosti in nova zelena delovna mesta za posameznike in skupine, da se vključijo v sodobno družbo, hkrati pa se izobražujejo na različnih področjih ter pridobivajo nova znanja.

 

Naši podatki?

popolno ime: Kulturno izobraževalno društvo za razvoj medijev in zelenih delovnih mest
kratko ime: IZOBRAŽEVALNO DRUŠTVO ZA MEDIJE

 

matična številka: 2103796000
datum vpisa pri registrskem organu: 03.10.2005, registrski organ: Upravna enota Ljubljana Center

 

zastopnica mag. POŽLEP SILVA, predsednica
zastopnik Mihael Lipovec, član

 

Dokument: Statut društva

 


Pogosta vprašanja in odgovori

Kako se financiramo?

Društvo se financira s prostovoljnimi prispevki, donacijami, izobraževanjem v organizacijah in z delom na projektih.

[collapse]
Dokumentacija

[collapse]
Kje je društvo registrirano oziroma ima izpostave?

Notranje Gorice, Ročinj, Radovljica

[collapse]
Možnosti delovanja

Društvo deluje na območju celotne Evrope.

[collapse]