Pozor, vlaganje v kripto valute je še vedno tvegano?
Pozor, vlaganje v kripto valute je še vedno tvegano?

Pozor, vlaganje v kripto valute je še vedno tvegano?

Kripto valute so še nestabilne in tvegane.

Zato pomagamo vlagati le tistim, ki se zavedate tega tveganja in boste vlagali na dolgi rok zgolj denar, ki ga lahko mirno pogrešate in od njega niste odvisni.

Nikoli ne vlagajte zadnjih prihrankov, denarja, od katerega sta odvisni likvidnost podjetja ali gospodinjstva in nikoli ne jemljite kredita za ta namen. 

Vse, kar pišemo v teh člankih, so zgolj naše izkušnje, ki jih želimo podeliti z ljudmi in jim olajšati vlaganje v kripto valute ter jim pomagati, da se izognejo številnim pastem v kripto svetu.

Nismo finančni ali kakršni koli drugi svetovalci, nismo programerji in nismo povezani z ničemer v zvezi s kripto svetom. Vse, kar zapišemo v blogih, niso nasveti, ampak zgolj naše izkušnje, ki jih po lastni presoji lahko upoštevate, ali pa tudi ne.

Odgovornost za vlaganje v kripto valute, prevzemate na sebe, zato vam tudi pomagamo na način, da vlagate sami in ste vi lastniki kripto kovancev ter vseh dostopov in ključev, ki  jih boste poznali samo in izključno vi.


Nismo finančni svetovalci, borzni posredniki ali registrirani investicijski svetovalci in ne priporoča določenih kripto valut, skladov ali katerih koli drugih finančnih instrumentov, ki so omenjeni v člankih. Omenjamo jih zgolj zaradi izobraževalnih namenov. Preden sprejmete kakršnokoli odločitev glede investiranja, se o tem posvetujte s svetovalcem z ustrezno licenco.

Dodaj odgovor

sl_SISlovenian