PROJEKTI

Domov/Projekti

Projekti predstavljajo naše delo in zajemajo vse storitve društva, kar vključuje izobraževanje, svetovanje, časovni načrt in delo na terenu. Projekti so namenjeni nevladnim organizacijam, podjetjem in posameznikom, ki se na svoji poti k uspehu soočajo z različnimi izzivi.

Kaj?

Projekti lahko predstavljajo različne oblike dejavnosti ali storitev s katerimi se nevladna organizacija, podjetje ali posameznik ukvarjajo. To so lahko kombinacije oblikovanja, videa, oglasnih pasic, pisanja marketinških besedil in podobno, pri čemer je vključeno tudi delo na terenu. Ne sprejemamo projektov, ki so politično usmerjeni, rasno naravnani ali kakorkoli drugače namerno škodujejo organizacijam in posameznikom.

Kdaj?

Projekt je najbolje izbrati, ko ste z delom na začetku, ne glede na to, ali šele ustanavljate organizacijo, ali želite zgolj okrepiti posamezno dejavnost znotraj vaše organizacije.

Kako?

Najprej se osebno spoznamo. Cilj uvodnega srečanja je, da prisluhnemo vašim željam ter idejam. Hkrati predstavimo svoje delo, možnosti in rešitve za vaše izzive. V primeru, da se dogovorimo, takoj dorečemo nadaljnje korake za izvedbo projekta in sklenemo pisni dogovor o poslovnem sodelovanju.
 
Projekt izvajamo v skladu z dogovorom, kar pomeni, da lahko vključuje različne načine dela na terenu, individualno ali skupinsko, pri čemer vključimo časovni načrt, način obveščanja in komuniciranja, material in ostale podrobnosti, ki zagotavljajo nemoteno delo ter obojestransko zadovoljstvo.

Kdo?

V projekt sta vključeni pogodbeni stranki, ki sta naročnik in Izobraževalno društvo za medije. Kot društvo se štejejo tudi prostovoljci in študentje, ki v okviru Izobraževalnega društva za medije opravljajo obvezno prakso ali prostovoljno delo, saj je cilj društva, da njegovi člani pridobijo čim več izkušenj na praktičnih projektih. Delo naši članov poteka skrbno nadzorovano pod budnim očesom mentorice mag. Silve Požlep in vodje projektov Roka Križana.
 
V projekt se po dogovoru lahko vključijo tudi zunanji izvajalci, saj smo odprti za vsakršno kakovostno sodelovanje med nevladnimi organizacijami, posamezniki in podjetji.

Pogosta vprašanja & odgovori

1. Ali se za posamezen projekt sklene dogovor?

Da. Za vsak projekt se sklene poslovni dogovor, ki vključuje vse potrebne informacije v povezavi s sodelovanjem.

[collapse]
2. Ali se lahko vključi tudi zunanjega izvajalca?

Da. Seveda pa vključitev zunanjega izvajalca temelji na dogovoru in potrebi po pokrivanju specifičnega področja.

[collapse]
3. Ali v projektu sodeluje naročnik?

V projektu naročnik sodeluje tako, da zagotovi sredstva in informacije, katere vključuje dogovor. Če želi naročnik sodelovati pri celotnem procesu, je več kot dobrodošel, kot tudi njegove ideje.

[collapse]
Ali so v okviru projekta nudena tudi kakšna izobraževanja?

V okviru projekta izobražujemo teme, ki pokrivajo posamezna področja, ki so vključena v projekt.

[collapse]

5. Možnosti nadaljnjega sodelovanja?

Po izvedenem projektu smo vedno odprti za kakršnokoli nadaljnje sodelovanje, tako na obstoječem, kot tudi na novem projektu.

[collapse]
6. Možnosti predčasne prekinitve projekta?

Projekt lahko zaradi utemeljenih razlogov prekinemo predčasno. O odločitvi mora pogodbena stranka nasprotno stran pravočasno pisno obvestiti in poravnati dogovorjene obveznosti.

[collapse]
7. Na koga se obrniti v primeru vprašanj?

V primeru vprašanj se lahko obrnete na predsednico mag. Silvo Požlep (041 433 737 ali silva.pozlep@idm-produkcija.org ).

[collapse]
8. Kakšni so stroški projekta?

Stroški so odvisni od narave projekta. V primeru, da je projekt družbeno koristen ali je želja socialno ogroženega posameznika, je lahko tudi brezplačen, o čemer odloča komisija znotraj društva.

[collapse]

Ste pripravljeni začeti s svojim projektom?

  Ime:

  Priimek:

  Mail:

  Telefon:

  Povprašujem kot:

  Naziv:

  Dejavnost:


  Prosimo opišite vaš projekt:

  [collapse]

  Ali projekt vključuje tudi terensko delo?

  Ali projekt vključuje tudi zunanje izvajalce?


  Storitve v okviru projekta:


  Spletne strani:

  Ali imate domeno že urejeno?

  Ali imate gostovanje že urejeno?


  Oblikovanje:


  Tekstopis:

  Znanstvena besedilaReklamna besedilaPoljudna besedilaPriložnostna besedila


  Izobraževanja:

  Koliko udeležencev je predvidenih za izobraževanje?