STORITVE

Domov/Storitve

Med storitve sodijo oblikovanje, izobraževanje in pisanje besedil kot tudi izobraževanja in usposabljanja ter ostale možnosti v povezavi z našimi, v statutu opredeljenimi dejavnostmi, za katere se odločijo nevladna organizacija, podjetje ali posameznik.
Storitve lahko naročite posamično ali v paketu.

Razvoj posameznika in organizacije temelji na nenehnem izobraževanju in sprejemanju novega. Izobraževanje je zbiranje izkustev, ki jih ves čas nadgrajujemo in pilimo ter prenašamo v resnično življenje. Brez teorije ne moremo nabirati izkušenj, brez slednjih pa je teorija neuporabna. Izobražujemo tako posameznike kot time.

Da bi dosegli kar največ bralcev v tiskanih medijih, na plakatih ali spletu, je potrebno vedeti, kako napisati besedila. Besedila so lahko izobraževalna, reklamna, donatorska, tržna, znanstvena, poljudna in še marsikatera. Poznamo trike, kako pridobiti čim več ljudi, da jim podate ključne informacije in dosežete zadane marketinške cilje v določenih medijih (časopisi, revije, spletna stran, družbena omrežja, plakati, dopisi in podobno.

Verjetno se strinjate, da rajši pogledate nekaj, kar je lepo in vam je to bolj prijetno. Zagotovo ste se kdaj že odločili za izdelek na podlagi lepe embalaže, izgleda ali pa vas je, sicer dobra jed, zaradi neprijetnega izgleda odvrnila. Prav tako je s podobo organizacije, dopisa, logotipa, vizitke, spletne strani, plakata in vsega, kar vidimo. To je močan razlog, zakaj izbrati strokovnjaka za oblikovanje. Celostne grafične podobe se lotimo tako, da ustvarimo prepoznaven in všečen logotip, ki je temelj grafične podobe organizacije in posameznika.