MediaLearn
Računalniška izobraževanja

Računalniška izobraževanja

Računalniška izobraževanja

Ali želite pridobiti nove veščine in znanja na področju računalništva?

Potem so naša računalniška izobraževanja kot nalašč za vas!

Nudimo vam širok izbor tečajev, ki vas bodo naučili uporabljati grafično oblikovanje, operacijske sisteme, pisarniške programe in predstavitve.

Naši strokovnjaki bodo z vami delili svoje bogato znanje in izkušnje ter vam pomagali doseči vaše cilje.

Why choose us?

Računalniška izobraževanja prilagodimo potrebam vsake organizacije, podjetja ali posameznika. Pomagamo vam pri iskanju ustreznih virov za nadaljnje izobraževanje in na podlagi bogatih izkušenj iz šolstva svetujemo za lažjo in čimbolj učinkovito poklicno in osebno pot naprej. Udeležencem izobraževanja omogočimo povezave in seznam literature s praktičnimi primeri. Poleg tega zagotovimo tudi ustrezno podporo in pomoč, da boste lahko uspešno obvladali novosti.

Vsa računalniška izobraževanja z veseljem izvedemo na vaši lokaciji, pri čemer so pogoji ustrezna legalna odprtokodna (brezplačna) ali plačljiva programska oprema, zagotovljen prostor in dostop do interneta.

Za več informacij o naših storitvah izobraževanja, nas kontaktirajte tukaj.

Računalniška izobraževanja

Računalniška izobraževanja: Možnosti

Grafično oblikovanje

Usposabljanje na področju grafičnega oblikovanja zajema znanja uporabe programov za vektorsko grafiko, s katerimi na primer ustvarjamo logotipe (Corel Draw, Adobe Ilustrator, brezplačni Inkscape); za bitno grafiko – urejanje fotografij (Corel Paint, Adobe Photoshop, brezplačni Gimp); za prelom – urejanje brošur, knjig, katalogov … (Adobe Indesign, brezplačni Scribus).

Operacijski sistemi

Pri usposabljanju uporabe operacijskih sistemov imate možnost spoznati osnove računalnika s določenim operacijskim sistemom (Microsoft Windows, brezplačni Ubuntu). Učni načrt prilagodimo vašim potrebam za delo v organizaciji ali doma. Naučite se lahko dela z raziskovalci, s katerimi si uredite mape in pospravite datoteke, vseh možnosti uporabe bližnjic, tipkovnice, miške, dela z internetno pošto, ciljnega raziskovanja in uporabe spletišča, nastavitev računalnika, kopiranja in shranjevanja datotek, namestitve programov in marsikaj drugega, kar morda niti ne veste, da je.

Pisarniški programi in predstavitve

Najbolj pogosto uporabljeni pisarniški programi so plačljivi Microsoft Office ter brezplačni Libre Office ali Google Drive. Vsi omogočajo delo z besedili (Microsoft Word, brezoblačni Libreoffice Word in Google Docs); delo s preglednicami (Microsoft Excel, brezplačni Libreoffice Excel in Google Sheets); delo s predstavitvami (Microsoft Powerpoint, brezplačni Libre Powerpoint in Google Slides). Spoznajte jih in olajšajte si delo.

Umetna intelligence Ai

AI delavnica je osredotočena na uporabo umetne inteligence (AI) za izboljšanje pisanja besedil, ustvarjanje člankov, oblikovanje ter produkcijo videov. Udeleženci bodo spoznali, kako AI sistemi pomagajo avtomatizirati in pospešiti pisanje vsebin ter omogočajo ustvarjanje visokokakovostnih člankov z manj napora. Poleg tega bodo raziskali orodja za generiranje kreativnih in privlačnih videov s pomočjo AI tehnologij.

Delavnica bo pokrila različne vidike uporabe AI, kot so:

  • AI podprto pisanje besedil za bloganje, marketing in ustvarjanje vsebin za splet.
  • Generiranje avtomatskih povzetkov in prevodov za večjezične projekte.
  • Uporaba AI za izboljšanje jezikovnih in slogovnih elementov v besedilih.
  • Avtomatizacija oblikovanja in grafičnih elementov za vizualno privlačne članke in spletne vsebine.
  • Uporaba AI za izbiro najboljših ključnih besed in SEO optimizacijo besedil.
  • Ustvarjanje videov z uporabo AI za montažo, dodajanje učinkov ter animacijo.

Udeleženci bodo pridobili praktične izkušnje z AI orodji in razumeli, kako jih učinkovito vključiti v svoje delovne procese. Delavnica bo poudarjala pomembnost kreativnosti in humanega doprinosa k ustvarjanju vsebin, ki jih AI lahko le podpre in ne nadomesti. Znanje, pridobljeno na delavnici, bo udeležencem pomagalo izboljšati njihovo delo in produktivnost pri pisanju, oblikovanju ter ustvarjanju videov z uporabo AI tehnologij.

en_USEnglish