MediaLearn
Internships And Volunteering

Internships And Volunteering

Študentska praksa in prostovoljstvo

Študentska praksa in prostovoljstvo še živita, da vam znanje in izkušnje podarita.

Praksa in prostovoljstvo potekata online od doma. Delate preko maila in virtualnih dnevnikov ter navodil in video konferenc.Študent in prostovoljec!

Si želita novih možnosti, razviti lasten potencial in finančno svobodo? Vas privlačijo izzivi ali pa imate lastne ideje ali projekte in ne veste, kako začeti? Potrebujete znanja in veščine s področja oblikovanja, računalništva, fotografije, videa, programiranja, spleta, trženja, influencerstva, novinarstva in pisanja marketinških besedil? Potem ste na pravem naslovu. V naši produkcijski ekipi SilWin najdete vse to.

Študentje in praksa

Students in our community have the opportunity to complete mandatory internships in the fields of graphic design, multimedia, marketing, translation, entrepreneurship, and copywriting. The work can be done within the production team as a whole or individually, based on agreement. It can be partially remote, in the field, or within the educational institution where you are studying. You will work with trained experts from educational institutions and organizations.

Razpis za praktično izobraževanje 2023 / 24

We invite you to apply for internships at the Media Education Society for the following positions:

 • Web Administrator
 • grafični oblikovalec, umetnik, izumitelj
 • digitalni marketing specialist
 • snemalec, fotograf, video montažer
 • tržnik, komercialist
 • skrbnik strank
 • Translation into foreign languages
 • Social Media Manager
 • tekstopisec, novinar
 • ekonomist, računovodja

Letos smo usmerjeni k finančni samostojnosti in podjetništvu in se bomo tega učili kar skupaj. Delamo pa na konkretnih projektih, ki lahko postanejo tudi vaša konkurenca. 

Pričakujemo samostojne, resne, zrele in samoiniciativne osebe nagnjene k podjetništvu. Če ste neobičajni, še toliko bolje. Naše vrednote so svoboda, resnica, kulturna in iskrena komunikacija, delo in disciplina, odgovornost, samostojnost, samooskrba, inovativnost in v prvi vrsti zdravje.

Vljudno vabljeni in dobrodošli v svet SilWin, če se tudi vi v tem vidite. 

Professionals are also welcome as mentors.

praksa in prostovoljstvo

Prostovoljci in prostovoljsko delo

Pri nas vas naučimo, kar potrebujete za prostovoljno delo. Lahko pomagate s svojim znanjem ali pa se sami naučite del, ki bi jih radi delali. Lahko pridobite reference in izkušnje za zaposlitev ali druge namene. Morda pa želite zgolj pomagati in se izuriti.

Volunteers are the heart of the community and an invaluable source of strength for organizations. They are individuals who selflessly dedicate their time and energy to others, contributing to a better society. In addition, volunteering has positive effects on the volunteers themselves. They can develop new skills, meet new people, gain knowledge and experiences that benefit them both personally and professionally. 

You are invited to join the community of volunteers and contribute to a better society. Your contribution can make a difference and have a lasting positive impact on the entire community. You will gain experience in leadership and management. Trained expert mentors-volunteers will work with you. Together, we strive for financial freedom, as well as a healthy and happy life. The work takes place within the IDM production team, on-site and in organizations.

Prostovoljska dela, ki so na voljo:

 • Video snemanje in produkcija
 • programiranje, računalništvo
 • oblikovanje
 • fotografija
 • pisanje besedil, člankov, blogov
 • prevajanje
 • pravo
 • računovodstvo
 • administracija
 • in morda še kaj kar znate, pa ne vemo.

Področja našega dela

Design Pri grafičnem oblikovanju se naučite osnov in zahtevnejših procesov kreativnega oblikovanja, pravil, kompozicije, upravljanja z barvami ter oblikovalskih orodij: Corel Draw in Paint, Photoshop, Ilustrator, Indesign. Naučite se zahtevne obdelave fotografij za tiskarske tehnike in objavo na spletu; izdelovanja celostne podobe, vizitk, dopisov, brošur, zloženk, oglasnih pasic za internet.
Pisanje besedil Marketinška besedila za internet ali tiskane medije so ključnega pomena za to, da pritegnete ciljno publiko, bodisi za donacije, stranke ali uporabnike. Naučite se osnov slovnice in stilov pisanja ter razlikovanja med žanri. Naučite se pisati za različne medije.
Fotografiranje Naučite se osnov fotografiranja, kompozicije, kadriranja in tudi obvladovanja fotoaparata ter postprodukcije, ki je zahtevna obdelava fotografij v Photoshopu, Corel Paintu ali brezplačnem Gimpu.
Video & avdio Video z zvokom je prihodnost interneta, zato organizacije vse bolj iščejo ljudi, ki znajo posneti in zmontirati ter urediti video posnetke v učinkovit, udaren in všečen izdelek. Snema se z video kamero v studiu ali na terenu.
Prevajanje Prevajali boste v in iz tujih jezikov. Prevajajo se kratka besedila za potrebe spletnih strani, objav v medijih ali daljša besedila, kot so katalogi, brošure ali strokovna literatura.
en_USEnglish