MediaLearn
Program

Program

Mission

Our vision is to become a leading provider of financial education and support in Slovenia and beyond. We are committed to continuous improvement and changing people's lives for the better. We strive to create a world where individuals have freedom and independence to pursue their dreams.

Vision

Our mission is to help our users - students and volunteers - achieve their dreams and goals, particularly in the financial and entrepreneurial fields.

We believe that people have tremendous potential for success, but often lack the proper education, knowledge, or resources to realize it. Therefore, we are here to help them overcome obstacles and empower them to become financially independent.

Cilji

Our society aims to develop high-quality educational programs that enable students and volunteers to acquire knowledge and skills crucial for success and realizing their ambitions. Through our programs, we will enable individuals to develop in the fields of media, entrepreneurship, marketing, finance, personal growth, and health.

We recognize that theoretical knowledge alone is not sufficient, so we will also assist individuals through practical work. With our programs, we will show individuals how to use their knowledge and skills to achieve financial independence, either as individuals or as entrepreneurs.

In our community, we strive to learn and grow together, support each other, and help one another achieve common goals. Our goal is to establish a network of capable and independent individuals, businesses, and educational institutions that collaborate and support each other in achieving common objectives. Through our efforts, we aim to improve the quality of life in our community and foster innovation and creativity among young people.

Statut društva

Izobraževalno društvo za medije statut

program Izobraževalno društvo za medije

Program za leto 2023 za Izobraževalno društvo za medije vključuje vaše naslednje dejavnosti:

I. Prvo četrtletje (januar – marec 2023):

Praktično izobraževanje za študente

Datum: januar 2023
Opis: Študenti bodo imeli priložnost sodelovati v praksi usmerjenih delavnicah in projektih, ki bodo nadgradili njihovo znanje na področju medijev in novinarstva.
Delo s prostovoljci mentorji

Datum: februar 2023
Opis: Organizacija bo izvedla usposabljanje in mentorstvo za prostovoljce, da bodo lahko učinkovito prispevali k izvedbi različnih projektov in dogodkov.
Izdaja knjige o osebnem razvoju

Datum: marec 2023
Opis: Izdaja prve knjige na področju osebnega razvoja, ki bo bralcem ponudila dragocene nasvete in navdihe za osebno rast.

II. Drugo četrtletje (april – junij 2023):

Razvoj spletne strani in spletne trgovine

Datum: april – junij 2023 (projekt poteka v tem obdobju)
Opis: Izobraževalno društvo bo nadgradilo svojo spletno prisotnost z izdelavo nove spletne strani ter vzpostavitvijo spletne trgovine za prodajo izdanih knjig in drugih medijskih vsebin.
Izdaja knjige o medijih

Datum: maj 2023
Opis: Izdaja druge knjige na področju medijev, ki bo obravnavala aktualne teme in izzive v medijski industriji ter ponudila vpogled v prihodnost novinarstva.
Delavnica: Digitalni marketing v praksi

Datum: junij 2023
Opis: Udeleženci bodo pridobili praktična znanja o uporabi digitalnega marketinga za promocijo medijskih vsebin in privabljanje ciljne publike.

III. Tretje četrtletje (julij – september 2023):

Razvoj video produkcije

Datum: julij – avgust 2023 (projekt poteka v tem obdobju)
Opis: Izobraževalno društvo bo okrepilo svoje zmogljivosti na področju video produkcije za ustvarjanje visoko kakovostnih vsebin.
Izdaja knjige o digitalnih medijih

Datum: september 2023
Opis: Izdaja tretje knjige na področju digitalnih medijev, ki bo osvetlila pomembnost digitalnih platform in novih tehnologij v medijski krajini.

IV. Četrto četrtletje (oktober – december 2023):

Razvoj storitev za stranke

Datum: oktober – november 2023 (projekt poteka v tem obdobju)
Opis: Izobraževalno društvo bo razvilo nove storitve, ki bodo odgovarjale na potrebe strank na področju oblikovanja, digitalnega marketinga in video produkcije.
Iskanje strank in mreženje

Datum: december 2023
Opis: Skupina strokovnjakov se bo posvetila iskanju novih strank, partnerstev in mreženju, da bi še naprej širili svoje delovanje in vpliv v medijski industriji.
Zaključni dogodek: Podelitev certifikatov in predstavitev dosežkov

Datum: december 2023
Opis: Zaključni dogodek, kjer bodo podeljeni certifikati udeležencem programov ter predstavljene dosežene uspešnice in dosežki organizacije v letu 2023.

Program združuje izobraževanje, izdaje knjig, razvoj spletnih in medijskih vsebin ter iskanje novih poslovnih priložnosti za Izobraževalno društvo za medije v letu 2023.

program 2024

Program za leto 2024

I. Prvo četrtletje (januar – marec 2024):

Praktično izobraževanje za študente – drugačne oblike medijev

Datum: januar 2024
Opis: Študenti bodo pridobili izkušnje v različnih oblikah medijev, kot so podcasti, interaktivni članki in interaktivni videi, ter se naučili uporabljati nove tehnologije za pripovedovanje zgodbe.
Delo s prostovoljci – širitev programov

Datum: februar 2024
Opis: Izobraževalno društvo bo pozvalo k širjenju programov z večjo vključenostjo prostovoljcev, ki bodo pomagali pri organizaciji dogodkov, delavnic in projektov.
Izdaja knjige o inovacijah v medijih

Datum: marec 2024
Opis: Izdaja nove knjige, ki se osredotoča na inovacije in nove trende v medijski industriji ter njihov vpliv na novinarstvo.

II. Drugo četrtletje (april – junij 2024):

Razvoj video produkcije – nadaljevanje projekta

Datum: april – maj 2024 (projekt poteka v tem obdobju)
Opis: Nadaljevanje razvoja video produkcije z ustvarjanjem visoko kakovostnih vsebin, ki bodo vključevale raznolike tematike in formate.

Razvoj YouTube kanala – širitev občinstva

Datum: maj – junij 2024 (projekt poteka v tem obdobju)
Opis: Izobraževalno društvo bo aktivno razvijalo YouTube kanal z uporabo optimizacije vsebine, promocije in sodelovanja z influencerji, da bi doseglo širše občinstvo.
III. Tretje četrtletje (julij – september 2024):

Poletna praksa za študente na področju medijev

Datum: julij 2024
Opis: Izobraževalno društvo bo organiziralo poletno prakso za študente, kjer bodo pridobili priložnost za delo na realnih projektih in sodelovanje z izkušenimi mentorji.

Delavnica: Razvijanje vsebin za družbena omrežja

Datum: avgust 2024
Opis: Udeleženci se bodo naučili, kako ustvarjati privlačne in relevantne vsebine za družbena omrežja ter doseči širše občinstvo.

IV. Četrto četrtletje (oktober – december 2024):

Online konferenca o medijskih inovacijah

Datum: oktober 2024
Opis: Mednarodna konferenca, kjer se bodo medijski strokovnjaki z različnih področij združili in delili svoje izkušnje glede inovacij in prihodnosti medijske industrije.
Razvoj novega izobraževalnega programa

Datum: november 2024
Opis: Izobraževalno društvo bo razvilo nov izobraževalni program, ki bo pokrival napredne teme in veščine na področju medijev.

Zaključni dogodek: Pregled dosežkov in načrti za prihodnost

Datum: december 2024
Opis: Zaključni dogodek, kjer se bodo pregledali dosežki v letu 2024, podelili certifikati udeležencem in predstavili načrti za prihodnost ter razvoj Izobraževalnega društva za medije v letu 2025.

poročilo 2022

Poročilo dela društva za leto 2022

Študenti na praksi

Vsi študenti so uspešno zaključili 1. letnik.

Prostovoljci:

Žal smo 8. oktobra izgubili našo najstarejšo članico g. Kristino Lipovec, ki bi decembra dopolnila 90 let in je sodelovala pri naših prehranskih projektih za zdravo prehrano za podjetnike in ostale. Bili smo z njo tudi v zadnjih dneh in urah, saj je bila sama.

Skrbimo za prostovoljca, ki je nepokreten a nam prinese res veliko znanja v društvo in se nadejamo tudi financ v prihodnosti čez nekaj let s tega naslova.

Začeli smo s prenovo spletne strani v celoti, glede kode in glede vsebin.

Začeli smo z intenzivnim z delom na lastnih produktih, trženju in marketingu, katere razvijamo skupaj kot celotna ekipa. Naša vizija je finančna svoboda.

Razvijamo YouTube kanal SilWin z vsebinami na podorčju krptovalut, financ, zdravja in multimedije.

en_USEnglish