Vaša pot do uspeha v temnih časih
Vaša pot do uspeha v temnih časih

Vaša pot do uspeha v temnih časih

8,00 

Unikatna metoda Duševna in telesna metla avtorice Silve Požlep deluje v praksi in vam prinese osebno srečo, zadovoljstvo ter blagostanje. Deluje pri vseh ljudeh z resno namero, v vseh časih in okoljih.
Privoščite si srečo zdaj!

Opis

Vaša pot do uspeha v temnih časih

Priročnik za samopomoč osebne rasti in uspeha

1. elektronska izdaja
leto izida: 2024

Založba: Izobraževalno društvo za medije, Radovljica – vse pravice pridržane

Avtorica in urednica: mag. Silva Požlep – SilWin
Jezikovni pregled: Klemen Kržišnik
Ilustracije in grafika: Petra Rkman, Silva Požlep
Oblikovanje in prelom: Silva Požlep – Izobraževalno društvo za medije, Radovljica: medialearn.si, medialearn1@gmail.com, info@medialearn.si

Komu je namenjen priročnik Vaša pot do uspeha v temnih časih

Vaša pot do uspeha v temnih časih je namenjen tistim, ki si resnično želite sprememb in ste na poti do njih pripravljeni narediti življenjski korak naprej. Ustvarjen je za posameznike trdne volje, s katero se lahko rešijo samomorilnih in destruktivnih misli, premagajo depresijo in dosežejo srečo – uspeh. Če želite aktivno oblikovati svojo usodo ter graditi boljše življenje, ste se znašli na pravem mestu.

Unikatna metoda Duševna in telesna metla avtorice Silve Požlep deluje v praksi in vam prinese osebno srečo, zadovoljstvo ter blagostanje. Deluje pri vseh ljudeh z resno namero, v vseh časih in okoljih.
Privoščite si srečo zdaj!

Vaša pot do uspeha v temnih časih

O avtorici

Silva Požlep, bolj znana kot SilWin, je izjemna posameznica z magisterijem iz managementa trajnostnega razvoja okolja. Je oblikovalka, pisateljica in raziskovalka, ki z velikim zanimanjem raziskuje sebe in naravo. Njena zgodba se je začela leta 1971 v Ljubljani. Nato je odraščala v revni vasici Notranje Gorice Žabnica kot hči delavsko kmečkih staršev.

Silva je svojo strast do oblikovanja in fotografije razvijala na Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani, ki jo je zaključila z odliko. Po nekaj letih dela v tiskarni in na domači kmetiji je začutila potrebo po nadaljnjem izobraževanju ter se vpisala na Višjo šolo za multimedije Ljubljana, kjer je prav tako končala s posebnimi priznanji.
Nadaljevala je svojo pot na Fakulteti za management Koper, kjer je zaključila magisterij iz samooskrbe in razvoja zelenih delovnih mest na podeželju. Poleg tega je pridobila tudi certifikate v različnih področjih, kot so Coaching, Reiki mojster, Su Jok alternativna medicina in digitalni marketing specialist. Privlačita jo narava in tehnologija, kar se odraža v njenem samostojnem učenju o Blockchainu in kriptovalutah.

Življenje jo je postavilo pred resne preizkušnje, saj jo je medicinska znanost že dvakrat odpisala. Srečanja s strokovnjaki so jo pripeljala do lastnega razvoja ter znanja, zato je postala mojstrica prehrane. Danes aktivno deluje na področjih dolgoživosti, osebne in finančne svobode.

Njena vizija vključuje lastništvo večjih posestev po svetu, kjer bi gojili kakovostno hrano, jo predelali v izdelke visoke kakovosti ter nudili gostom in pacientom. Na teh posestvih si predstavlja raziskovalne laboratorije s področja hrane, zdravja in medicinske centre. Silva Požlep z iskreno predanostjo sledi svojim sanjam in hkrati deluje kot navdih za druge.

Recenzije

V lahkotnem tonu, ter s preprostimi besedami in mislimi avtorica obravnava za kvalitetno življenje pomembne teme. Nagovorile so me vsebine, ki jih v dinamiki vsakdanjega življenja še vedno radi »pozabimo« kljub zavedanju kako so pomembne, naj navedem le nekaj takih: hvaležnost, samodialog, skrb za telo od zdrave prehrane do gibanja ter miru in povezanosti s seboj. Ob novem letu ima vsak od nas veliko želja, tudi to temo naslovi avtorica v knjigi, a želje niso dovolj, zahtevajo akcijo ter oblikovanje v cilje, ko jih zapišemo ali narišemo in izvedemo prvi korak, kateri kliče naslednjega in naslednjega in naslednjega …. Ti prinesejo spremembo.

Petra Knez Bahor

sl_SISlovenian