MediaLearn
Oblikovanje

Oblikovanje

Izstopite s privlačno in učinkovito grafično podobo za uspešno poslovanje in naročite oblikovanje

Oblikovanje je ključ do lepe podobe, vsi pa imamo radi lepe stvari.

Ste že kdaj opazili, kako privlačna embalaža in dovršen logotip močno vplivata na vaše odločitve pri nakupu izdelka? V resnici je vizualni vtis tisti, ki se najprej vtisne v naš spomin in vpliva na našo odločitev. Čeprav je vsebina izdelka ključna, pa je grafična podoba tista, ki pritegne pozornost potencialnih kupcev.

V društvu smo popolnoma predani oblikovanju izjemnih grafičnih podob, ki pomagajo izboljšati vaše poslovanje. Naša ekipa izkušenih oblikovalcev je pripravljena prisluhniti vašim željam in vam pomagati pri ustvarjanju privlačne, funkcionalne in prepoznavne podobe vašega podjetja ali organizacije.

Zakaj izbrati nas?

Naše storitve oblikovanja so raznolike in prilagojene potrebam organizacij, podjetij in posameznikov. Nudimo celostne grafične podobe, ki zajemajo vse od logotipov, vizitk, letakov, plakatov, brošur do predstavitev na sejmu in oblikovanja spletnih strani. Ne glede na velikost vašega projekta, se bomo posvetili vsakemu detajlu in zagotovili izjemno kakovostno izvedbo.

Preden se lotimo oblikovanja, želimo spoznati vaše podjetje ali organizacijo. Poglobljeno se posvetimo vaši dejavnosti, poslanstvu in ciljem, da lahko oblikujemo unikatno grafično podobo, ki bo povsem odražala vaše vrednote in identiteto.

Izobraževalno društvo za medije

Naše storitve

  • Celostna grafična podoba: Načrtujemo celostno podobo vašega podjetja, ki bo konsistentna in prepoznavna na vseh komunikacijskih kanalih.
  • Logotip: Oblikujemo unikaten logotip, ki bo vizualno privlačen in predstavljal srčiko vašega poslovanja.
  • Tiskovine: Nudimo izdelavo vizitk, letakov, brošur, plakatov in drugih tiskovin, ki bodo odlično predstavile vaše izdelke ali storitve.
  • Spletno oblikovanje: Izdelamo privlačne in uporabnikom prijazne spletne strani, ki bodo privabile in zadržale obiskovalce.
  • Oblikovanje predstavitev na sejmih: Poskrbimo za profesionalno oblikovanje vaših sejemskih predstavitev, ki bodo pritegnile pozornost obiskovalcev.

Stopite v stik z nami

Če želite, da vaše podjetje ali organizacija izstopa s privlačno in učinkovito grafično podobo, nas kontaktirajte. Naša strokovna ekipa vam bo z veseljem pomagala pri ustvarjanju prepoznavne podobe, ki bo pritegnila nove stranke in povečala vaše poslovanje. Ne odlašajte, stopite korak naprej k uspehu s pomočjo dovršenega oblikovanja.

Portfolio

Ponujamo različne pakete celostne grafične podobe (CGP) za vaše podjetje ali organizacijo, od osnovnih do naprednih možnosti, pa tudi prilagojene rešitve za večje organizacije.

Osnovna Celostna Grafična Podoba (CGP):

Vključuje osnovne gradnike za vašo prepoznavnost, kot so logotip, tipografija, določitev barv, dopis, kuverta, vizitka in priročnik za uporabo v elektronski obliki. Ta paket zagotavlja enoten vizualni videz, ki bo predstavljal temelj vaše grafične podobe.

oblikovanje

Napredna celostna grafična podoba (CGP):

Ta paket vključuje vse elemente iz osnovnega paketa, dodatno pa oblikujemo tudi plakate, zastave in druge vizualne elemente, ki jih potrebujete. Prav tako je vključeno oblikovanje spletne strani, ki bo estetsko dovršena in uporabnikom prijazna.

Napredna celostna grafična podoba za večje organizacije:

Posebej smo pripravili napreden paket za večje organizacije ali podjetja, ki poleg vseh elementov iz prejšnjih paketov vključuje še dodatne možnosti prilagajanja. V tem paketu bomo oblikovali več različic spletne strani in/ali izpostav, da boste lahko predstavili različne segmente svojega delovanja ali izdelkov.

Oblikovanje posameznih elementov CGP:

Če želite le posamezne elemente celostne grafične podobe, vam nudimo tudi to možnost. Izberete lahko elemente iz našega seznama ali pa nas kontaktirate, da vam svetujemo pri izbiri. Vendar je pomembno poudariti, da je logotip osnovni in ključni del celostne grafične podobe, ki zagotavlja prepoznavnost in konsistentnost.

Naša ekipa izkušenih oblikovalcev se veseli sodelovanja z vami in ustvarjanja izjemne grafične podobe, ki bo odražala vašo identiteto ter pripomogla k večji prepoznavnosti vašega podjetja ali organizacije. Za več informacij nas kontaktirajte, z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri pravega paketa CGP za vaše potrebe.

sl_SISlovenian