MediaLearn
Partnerstvo

Partnerstvo

Partnerstvo predstavlja ključno gonilno silo za učinkovito delovanje naših programov. Vaša donacija je neprecenljiv prispevek, ki omogoča uspešno izvajanje različnih programov, v katerih aktivno sodelujejo strokovnjaki, prostovoljci in študenti. Skupaj gradimo in razvijamo skupnost, ki si prizadeva za doseganje finančne neodvisnosti ter spodbujanje podjetništva.

V naši skupnosti se osredotočamo na razvijanje konkurenčnih posameznikov, ki imajo možnost udejanjiti svoje talente in potenciale preko praktičnih primerov. Naši programi omogočajo pridobivanje ključnih kompetenc, dragocenih izkušenj ter referenc na področjih oblikovanja, računalništva, digitalnega marketinga, avdia in videa, trženja, vodenja ter podjetništva.

Vaša podpora nam omogoča, da lahko še naprej nudimo kakovostno izobraževanje in mentorstvo našim udeležencem, s čimer gradimo močno in uspešno skupnost posameznikov, ki so pripravljeni premikati meje in se razvijati tako osebnostno kot tudi poklicno.

Zahvaljujemo se vam za vašo izkazano zaupanje v našo organizacijo ter za vaš dragoceni prispevek k našemu skupnemu cilju – ustvarjanju perspektivne in inovativne prihodnosti za vse udeležence naših programov. Skupaj gradimo temelje uspešne in trajnostne skupnosti, ki bo še dolgo ostala vzor mnogim drugim.

Podatki za nakazilo – partnerstvo – donacija

Nakazilo je možno na TRR pri SKB bani Ljubljana

IBAN SI56 0316 0100 1520 220

Kulturno izobraževalno društvo za razvoj medijev in zelenih delovnih mest

Gradnikova cesta 115, 4240 Radovljica

Matična številka: 2103796000, Davčna številka: 95316159

Sprejemamo tudi kriptovalute. Pišite nam na medialearn1@gmail.com, da vam pošljemo naslov denarnice. 

Kdo lahko postane partner, donator, mecen, podpornik?

Donator predstavlja pomemben steber naše organizacije, saj so lahko podjetja, organizacije ali posamezniki, ki se povežejo s skupno vizijo našega poslanstva in vidijo v njem priložnost za podporo. Z donacijo lahko pomagajo konkretnim zgodbam posameznikov, študentov, prostovoljcev ali organizacij ter tako aktivno prispevajo k uresničevanju naših ciljev.

Naše vrata so odprta za donacije v različnih oblikah, bodisi v denarni, materialni ali storitveni obliki. Vse prispevke z veseljem sprejmemo in z njimi zagotavljamo trajnostno delovanje ter kontinuirano podporo tistim, ki jo potrebujejo.

partnerstvo

Poleg tega vabimo k sodelovanju tudi investitorje, mecene, odvetnike, pravnike, računovodje, programerje in marketerje, ki želijo postati del naše mreže. S svojim bogatim strokovnim znanjem in veščinami lahko dragoceno prispevajo k uspešnemu delovanju našega društva. Skupaj ustvarjamo trdne vezi in omogočamo napredek ter rast vseh vključenih strani.

Veseli bomo vsakega novega partnerstva, saj je skupna povezanost ključnega pomena za uresničevanje naših vizij in ciljev. Hvaležni smo za vsako izkazano zaupanje in sodelovanje, saj le skupaj gradimo boljši jutri in ustvarjamo pozitivne spremembe v naši skupnosti.

Partnerstvo: naši partnerji in podporniki so?

Srčna zahvala vsem, ki nočete biti imenovani in na seznamu naših srčnih podpornikov. Vaše partnerstvo nam pomaga napredovati.

Kako postati podpornik?

Kontaktirate nas lahko tukaj

    Ljudje, ki si zaslužijo drugo priložnost, vas potrebujejo in vaše partnerstvo.

    sl_SISlovenian