OBLIKOVANJE

Domov/Storitve/Oblikovanje

Verjetno se strinjate, da rajši pogledate nekaj, kar je lepo in je na prvi pogled prijetno. Lahko je tudi neobičajno. Zagotovo ste se kdaj že odločili za izdelek na podlagi lepe embalaže, izgleda ali pa vas je, sicer dobra jed, zaradi neprijetnega izgleda odvrnila. Prav tako je s podobo organizacije, dopisa, logotipa, vizitke, spletne strani, plakata, letaka, kataloga in vsega, kar vidimo. To je močan razlog, zakaj izbrati strokovnjaka za oblikovanje. Celostne grafične podobe se lotimo tako, da ustvarimo prepoznaven in všečen logotip, ki je temelj grafične podobe organizacije in posameznika.


Zakaj izbrati nas?

Oblikovanje za nevladne organizacije, podjetja in posameznike nudimo na različne načine z različnimi pristopi in po ugodni ceni. Pokrivamo celostne grafične podobe, vse do posameznih elementov (logotip, vizitka, letak, plakat, brošura, zgibanka, predstavitev na sejmu, splet …), ki so dandanes nujno potrebni. Pri izbiri in samem naročilu vam svetujemo ter po dogovoru tudi obiščemo vašo organizacijo, da spoznamo vašo dejavnost, z vašim poslanstvom in cilji, katerim grafična podoba najbolj ustreza.


Možnosti

Celostna grafična podoba - osnovna

Osnovna celostna grafična podoba (CGP) vključuje logotip, tipografijo, določitev tipičnih barv, dopis, kuverto, vizitko, priročnik za uporabo (v elektronski obliki).

[collapse]
Celostna grafična podoba - napredna

Napredna celostna grafična podoba vključuje logotip, tipografijo, določitev barv, dopis, kuverto, vizitko, priročnik za uporabo v pdf obliki, plakat, zastavo ter ostale vizualne elemente po potrebi in oblikovanje spletne strani.

[collapse]

Celostna grafična podoba - napredna - večje organizacije

Napredna celostna grafična podoba za večje organizacije ali podjetja vključuje logotip, tipografijo, določitev barv, dopis, kuverto, vizitko, priročnik za uporabo v pdf obliki, plakat, zastavo, ostale vizualne elemente po potrebi, oblikovanje spletne strani – več različic in / ali izpostav.

[collapse]
Posamezni elementi CGP

Če želite le oblikovanje posameznih elementov CGP, jih enostavno izberete iz seznama oz. nas pokličete, mi pa vam z veseljem pomagamo. Vendar je za izvedbo kateregakoli grafičnega elementa osnova logotip, ki je bistveni ter osnovni del celostne grafične podobe.

[collapse]

Povpraševanje

  Ime:

  Priimek:

  Mail:

  Telefon:

  Povprašujem kot:

  Naziv:

  Dejavnost:

  Izbira:


  Želite sporočiti kakršnekoli dodatne informacije?

  [collapse]