Majice, lončki, posteljnina
Majice, lončki, posteljnina

Majice, lončki, posteljnina

Finančno samostojnost spodbujamo skozi prakso na naših projektih, kjer uporabniki pridobivajo izkušnje in se učijo. K temu lahko prispevati tudi vi.  Podprite naše programe, ki se osredotočajo na finančno izobraževanje, s tem da naročite naše izdelke, kot so majice, lončki in posteljnina. Prav tako lahko podprete naše projekte z donacijami.

Kako nas lahko podprete?

Če se vam zdi, da so naši programi koristni za slovensko družbo, še posebej za mladino, ki ne dobi dovolj finančne izobrazbe v šoli, imate možnost prispevati na več načinov. Prvič, lahko obiščete našo spletno trgovino na naslovu https://teespring.com/stores/2-you-art in naročite majice, lončke, posteljnino ali druge izdelke. Z vašim nakupom boste ne samo podprli naše projekte, temveč boste tudi prejeli kakovostne izdelke, ki jih lahko uporabljate vsak dan ali pa podarite kot darila.

Poleg tega vam nudimo možnost, da podprete specifične projekte ali osebe, ki jim naše društvo omogoča drugo priložnost za bogatejše in srečnejše življenje. Vaša podpora nam omogoča, da nadaljujemo z našim delom in zagotavljamo izobraževalne programe ter priložnosti za vse tiste, ki si želijo pridobiti finančno znanje in postati bolj samostojni.

Veseli bomo vaše podpore z donacijami. Vaša donacija bo neposredno podprla naše izobraževalne projekte in nam omogočila, da še naprej ustvarjamo vsebine, ki koristijo širši skupnosti. Hvala vam za vaš prispevek!

Poleg izdelkov pa zbiramo tudi stare nepopisane rokovnike, ki jih potrebujemo za naše znanstveno-raziskovalne projekte. Čeprav je veliko informacij dostopnih elektronsko, nekatere naloge zahtevajo pisno dokumentacij. Še posebej pri projektih v naravi ali v zvezi z zdravjem. Z vašo pomočjo pri zbiranju rokovnikov boste prispevali k uspešnosti naših raziskav. Hkrati pa boste omogočili boljše razumevanje ter skrb za naravo in zdravje.

Hvala vam za podporo našim projektom in zaupanje v naše delo. Skupaj lahko ustvarimo pozitiven vpliv na finančno izobraževanje in ustvarjanje boljše prihodnosti za vse. Ne pozabite, da lahko našo spletno trgovino obiščete na naslovu https://teespring.com/stores/2-you-art. Preverite izdelke, kot so majice, lončki in posteljnina, ki so na voljo za nakup.

Majice, lončki, posteljnina 

Dodaj odgovor

sl_SISlovenian