Recenzija knjige Prodaja
Recenzija knjige Prodaja

Recenzija knjige Prodaja

Silvester Kmetič, eden najboljših Coachev in prodajnikov v Evropi nam je omogočil brezplačno prodajno delavnico na temo izgovorov in izvod dragocene knjige Prodaja, strategije prihodnosti, Top Selling Professional, Biblija vrhunskega prodajnika. Sliši se izjemno in tudi je. Kaj nas je navdihnilo, da smo se udeležili tega neobičajnega dogodka? Predvsem radovednost in želja po več znanja. Če kdo meni, da se nevladniki ne srečujemo s prodajo, se zares moti. Če želimo obstajati, moramo to veščino še kako obvladati.

Delavnico in knjigo zares priporočamo, saj ne gre za običajne pristope prodaje, ampak za res vrhunsko prodajo. V knjigi ne boste našli zgolj suhoparnih metod ampak prve življenjske izkušnje in tehnike, ki sta jih avtorja knjige Silvester Kmetič in Werner Ketzengruber preizkusila na velikem evropskem trgu. Njun pristop izhaja iz coachinga in je dejansko izjemno uspešen način trženja, pogajanja in prodaje, ki ima prihodnost. Vse ostalo se zdi zelo zastarelo, ko spoznate te načine.

Recenzija knjige Prodaja

Knjiga Prodaja vas popelje najprej skozi praktično spoznavanje sebe – psihologijo, različnih pristopov prodaje in napak, ki jih prodajniki ter pogajalci delajo, kaj je dobro, kaj poraja uspeh, popelje vas skozi dejanski učni proces in fleksibilnost prodajalca, kot dejavnik uspeha. Poda popularne zmote o pogajanjih, ki temeljijo ne konkretnih primerih. Jezik je jasen in natančen, besedilo je zares razumljivo vsakomur. V knjigi boste našli vodstvo do sposobnega načrtovanja ter pogajalskih strategij. Za nameček pa literatura ponudi še psihologijo pogajanj.

O delavnici

Silvester Kmetič je proaktivna oseba katerega delavnice prodaje so izjemno uspešne, saj je njegov način takšen, da dejansko močno spodbudi udeležence, da zares delajo in dosežejo rezultate. To smo izvedeli iz ust udeležencev, ki so že obiskali usposabljanja prodaje. Je naporno, pa tudi učinkovito. Obiskali smo delavnico na temo izgovorov, ki jih imajo kupci in odnesli veliko znanja ter novih pristopov. Delavnica je bila povsem praktična tako, da smo obravnavali dva primera konkretne prodaje pisal, ki sta jih izvedli prostovoljki iz publike, Silvester Kmetič ter trener prodaje, ki je prostovoljki med predavanjem usposobil v pol ure. Njun nastop je bil dejansko presenetljivo drugačen in bistveno bolj učinkovit. Delavnico in knjigo iz osebnih izkušenj toplo priporočamo. Nekaj tehnik smo posvojili tudi pri nas in jih vgradili v dosedanje izkušnje.

Dodaj odgovor

sl_SISlovenian