EKIPA SilWin

Ekipo zanesljivih prostovoljcev in študentov vodi mag. managementa in inženirka multimedije Silva Požlep. Za računovodstvo skrbi prostovoljka in soustanoviteljica društva mag. Nataša Sorko. V ekipo sprejmemo prostovoljne strokovnjake, ki želijo pomagati sebi in drugim do finančne samostojnosti s pomočjo svojih znanj in veščin, ki dopolnjujejo našo organizacijo. Sodelujemo s posamezniki in organizacijami, ki brezplačno podajajo svoje znanje in izmenjujejo izkušnje z drugimi posamezniki in organizacijami v društvu. Pletemo mrežo usposobljenih strokovnjakov in takih, ki bodo to še postali.


Silva Požlep
Silva Požlep

Silva Požlep – SilWin

Mag. Silva Požlep (predsednica društva) je grafična izvedbena oblikovalka, inženirka multimedije, diplomirana ekonomistka, magistra managementa, digitalni marketing specialist, usposobljena mentorica in certificiran coach. Na področju grafičnega oblikovanja in računalništva je usposabljala posameznike, skupine iz podjetij ter študente v zasebnih šolah in na Akademiji za multimedije Ljubljana, s katero še vedno sodeluje. Socialne kompetence pa je pridobivala v materinskih domovih Solkan in Šempeter pri Gorici.

Silva Požlep usposablja študente, prostovoljce in strokovne sodelavce v društvu na področju oblikovanja, managementa, pisanja marketinških besedil in izobraževanja. Skrbi za vodenje društva, celostno grafično podobo organizacije, pisanje besedil – vsebine, marketing in red. Teži k finančni neodvisnosti in svobodi ter zdravemu, izpolnjenemu načinu življenja.


Partnerji

Izobraževalno društvo za medije v celoti predstavljamo člani, prostovoljci in študentje na čelu s Silvo Požlep. Skupno nam je, da imamo željo spoznavati svet oblikovanja, izobraževanj in drugih področij medijev ter informatike.

 

Delo v medijih nas združuje tako, da iskreno iščemo nova znanja, se izobražujemo ter podpiramo drug drugega na poti v prihodnost do zastavljenih ciljev ter finančne samostojnosti. Pri svojem delu uporabljamo različne računalniške programe in naprave, ki jih sodobna tehnologija omogoča. Pridobljeno znanje pa z veseljem širimo naprej znanja željnim.

Študenti in prostovoljci

Izobraževalno društvo za medije v celoti predstavljamo člani, prostovoljci in študentje na čelu s Silvo Požlep. Skupno nam je to, da postajamo odlični v oblikovanju, multimediji, izobraževanju, (digitalnem) marketingu, spleta  in drugih področij medijev ter informatike. Težimo k finančni svobodi in samostojnosti, osebni sreči in zdravju.

V letu 2021 / 22 so se nam pridružili študenti, katerim ste lahko mecen:

Eva Hild –  art direktor, grafika, dizajn, fotografija

Jakob Kropivšek – vodja YouTube projekta

Domen Gramc – video, grafika

 

 

V letu 2020 / 21 so se nam pridružili študenti, ki jih lahko podprete:

Rebeka Bedene – grafika

Tjaša Milivojevič –  grafika

Aladin Hadžić – grafika

Jana Puklavec – grafika

 

V letu 2019 / 20 so prakso in šolo uspešno zaključili:

Špela Skubic – video produkcija

Mitja – skenerist, grafika

Jošt Žužek – video produkcija

Jan Čizmazija – spletna produkcija

Tim Pungrčar – video produkcija

 

Ekipo dopolnjujejo prostovoljci profesionalci, ki svoje znanje delijo z drugimi in skrbijo, da društvo deluje:

Robert Rolih – coach

Karin Elena Sanchez – coach

Nataša Sorko – računovodstvo

Mihael Lipovec – zdravje, osebna rast, psihologija, sistemi

Kristina Lipovec – prostor

Darja Zimic – prostor

Jure S. – programiranje, splet

Igor B. –  programiranje