Bitcoin delavnica 2 za napredne
Bitcoin delavnica 2 za napredne

Bitcoin delavnica 2 za napredne

350,00 

Na Bitcoin delavnici boste znali vse, kar morate znati za začetek dela Bitcoinom. Kripto svet ni brez pasti in nevarnosti zato je dobro, da vas vodi izkušen mentor, ki sledi trendom vsak dan.

Opis

Bitcoin delavnica samostojni vlagatelj je primeren za vlagatelje s predznanjem iz seminarja Bitcoin 1, pametnim telefonom, računalnikom ter osnovnim znanjem uporabe operacijskih sistemov Windows, Android ali iOS. Vlagatelji znate najti, prenesti, namestiti in uporabljati programe z interneta.

Posebej pozdravljamo tudi podjetnike, ki si želite zagotoviti finančno rezervo za primer krize ali likvidnostnih težav. Bitcoin predstavlja odlično sredstvo za diverzifikacijo naložbenega portfelja ter izgradnjo trajne vrednosti.

Bitcoin delavnica – vsebina

  1. Kateri Bitcoin je res pravi
  2. Uporaba platforme Coingecko za spremljanje cene in vrednosti Bitcoina
  3. Namestitev in uporaba hladne denarnice Trezor
  4. Nakup in prodaja Bitcoina
  5. Namestitev in uporaba vroče denarnice Atomic Wallet
  6. Varnost in vdori

Razvoj kompetenc Bitcoin delavnica

Poznavanje Blockchain in Bitcoin tehnologije, finančna pismenost, samostojnost na področju vlaganja v Bitcoin, strateško mišljenje, upravljanje s spremembami, reševanje finančnih problemov, prepoznavanje finančnih priložnosti, upravljanje prihrankov in ustvarjanje pasivnih prihodkov, delo s kripto borzami, delo z novodobnimi bankami in Visa kartico.

Izvedba

Delavnico bomo izvedli v živo preko spletne aplikacije. Po prijavi in plačilu bodo udeleženci prejeli povabilo s povezavo do usposabljanja na svoj elektronski naslov.

Delavnico bomo izvedli v obliki mentoriranja in demonstracije. Najprej bo mentor pokazal pravilen način dela, katerega boste sami izvedli na lastni opremi in svoji lokacji.

Seminar Bitcoin traja 3 ure z vmesnimi odmori po potrebi.

Vsak udeleženec prejme elektronsko skripto po seminarju.

Odpoved udeležbe z vračilom denarja je možna najmanj 3 dni pred izvedbo seminarja. Če kupnine ne želite nazaj se lahko udeležite naslednjega seminarja.

Pripelji prijatelja in pridobi ugodnost

Če na katerokoli usposabljanje pripeljete udeležence, prejmete popust na ceno paketa, kot je navedeno v tabeli:

Št. udeležencevpopust v %
110
220
330
340
550
660
770
880
990
10100

Pridružite se nam na tem pionirskem seminarju in odkrijte, kako lahko Bitcoin oblikuje vašo finančno prihodnost ter zagotovi varno in uspešno naložbeno pot.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bitcoin delavnica 2 za napredne”
sl_SISlovenian