Pomoč in asistenca – kriptovalute
Pomoč in asistenca – kriptovalute

Pomoč in asistenca – kriptovalute

100,00 

Pomoč in Mentorstvo – kriptovalute je storitev za vse željne nakupovanja in prodaje kriptovalut z asistentom, ki dela online na vašem računalniku. Primerno za vse, ki se bojite napak in niste vešči računalnika ter BlockChaina.

Opis

Pomoč in asistenca – kriptovalute je namenjeno tistim, ki bi radi hitreje dosegli želene rezultate. S kombinacijo znanja in izkušenj naših mentorjev boste imeli edinstveno priložnost, da razvijete svoje razumevanje kriptovalut in postanete uspešen investitor. Naši mentorji, ki so sami izkušeni v svetu kriptovalut, bodo z vami delili svoje strokovno znanje in vam pomagali razviti strategije za optimalno upravljanje s sredstvi. Poleg tega vam bodo pomagali pri razumevanju tehničnih vidikov spletnega trgovanja, varnostnih praksah in izbiri najboljših naložbenih priložnosti.

Kako poteka pomoč in asistenca – kriptovalute?

Storitev Pomoč in Mentorstvo – Kriptovalute je prilagojena vašim potrebam, ne glede na to, ali ste začetnik ali že izkušen trgovec. Mentor na daljavo dela na vašem računalniku. Prednost je hitrost dela, mentor je gotovo zelo osredotočen na svoje delo zato se napake lahko dogodijo le izjemoma. Če niste gotovi v sebe ali ste prepočasni potem je ta storitev kot nalašč za vas.

Cena storitve pomoč in asistenca velja za 1 uro (60 minut).

Priporočljivo je zakupiti več ur, da si rezervirate asistenta. Minute lahko porabite v več seansah po potrebi ali naenkrat.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pomoč in asistenca – kriptovalute”

Morda vam bo prav tako všeč…

sl_SISlovenian