Delavnica: pohitrite in olajšate si delo s Chat GPT in AI (umetna inteligenca)
Delavnica: pohitrite in olajšate si delo s Chat GPT in AI (umetna inteligenca)

Delavnica: pohitrite in olajšate si delo s Chat GPT in AI (umetna inteligenca)

250,00 

Ste utrujeni od dolgih ur iskanja odgovorov in rešitev? Želite preprost, a učinkovit način, kako pohitriti svoje delovne procese? Zdaj je čas, da se seznanite s Chat GPT in umetno inteligenco, ki bosta revolucionarno spremenila način vašega dela!

Naša delavnica vam bo razkrila napredne tehnike uporabe umetne inteligence, še posebej Chat GPT, ki je eden najboljših jezikovnih modelov. Spoznali boste, kako avtomatizirati odgovarjanje na vprašanja strank, generirati vsebino, urejati besedila, prevajati in še več!

Za pohitritev in izboljšanje vašega dela se nam pridružite na delavnici “Delavnica: Pohitrite in olajšajte si delo s Chat GPT in AI (Umetna inteligenca)”! Spoznali vas bomo tudi z ostalimi AI modeli za ustvarjanje slik, zvoka in videa. Posnamete pa lahko tudi sebe in spremenite v animacijo ali pa video spremenite v besedilo. Vse se da.

Na voljo po naročilu

Kategorija: Oznaka:

Opis

Zakaj uporabljati Chat GPT in AI (umetna inteligenca)?

Ste utrujeni od dolgih ur iskanja odgovorov in rešitev? Ali si želite preprostega, a učinkovitega načina, kako pohitriti svoje delovne procese? Zdaj je čas, da se seznanite s Chat GPT in umetno inteligenco, ki vam bosta prinesla revolucionarno spremembo v načinu, kako opravljate svoje delo!

Naša delavnica vam bo ponudila vpogled v najnaprednejše tehnike uporabe umetne inteligence, zlasti Chat GPT, ki je eden najboljših jezikovnih modelov. Spoznali boste, kako lahko tehnologijo Chat GPT uporabite za avtomatizacijo odgovarjanja na vprašanja strank, generiranje vsebine, urejanje besedil, prevajanje in še več!

Številni tudi brezplačni programi za kreiranje slik in videa vam bodo olajšali delo, če step profesionalec ali pa boste lahko storili to kar sami, če ste laik.

Vsebina delavnice:

Chat GPT besedilni modeli

 1. AI za ustvarjanje slik in fotografij
 2. AI za ustvarjanje vide in zvoka
 3. pretvarjanje videa v besedilo

Delavnica je začetna in pokriva vsa področja, traja 3 ure in poteka online preko interneta v živo.

Zakaj se udeležiti delavnice Chat GPT in AI (umetna inteligenca)?

 1. Pohitritev dela: Z uporabo Chat GPT boste pospešili procese odzivanja na stranke in reševanja izzivov, kar vam bo prihranilo dragocen čas.
 2. Natančnost in kakovost: AI tehnologija zagotavlja natančne in kakovostne odgovore ter vsebino, ki bo zadovoljila vaše stranke in poslovne partnerje.
 3. Enostavna uporaba: Ne potrebujete posebnega tehničnega znanja za uporabo tehnologije AI. Chat GPT je enostaven za integracijo in uporabo v vsakdanjem delu.
 4. Inovativnost: S spoznanjem o uporabi najnovejše tehnologije AI boste svoje podjetje ponesli v prihodnost in premaknili svoje poslovanje na višjo raven.
 5. Strokovnjaki na vaši strani: Delavnico vodijo izkušeni strokovnjaki s področja umetne inteligence, ki vam bodo odgovorili na vsa vprašanja in vam pomagali pri implementaciji.

Ustvarjanje grafike in videa

Umetna inteligenca (AI) je s svojimi naprednimi algoritmi revolucionira način, kako ustvarjamo slike in video posnetke. Z uporabo tehnologij, kot so generativni nasprotni nevronske mreže (GAN) in globoki nevronski mreži, AI lahko ustvarja osupljive vizualne vsebine, ki so skorajda enake kot tiste, ki jih ustvarjajo ljudje.

Chat-GPT

Pri ustvarjanju slik AI lahko uporabi več vzorcev in podatkov, s čimer doseže izjemno natančnost in kreativnost. Generativne modele se lahko nauči različnih stilov in načinov risanja ter tako ustvari unikatne in umetniško dovršene slike.

Enako velja za video posnetke, kjer AI lahko združi različne posnetke, izboljša ločljivost in celo ustvari realistične animacije. To omogoča produkcijo visokokakovostnih videoposnetkov in animacij v krajšem času ter z manjšimi stroški.

Poleg tega AI omogoča tudi obogatitev vsebine z dodajanjem učinkov, izboljšanjem barv in prilagajanjem različnih elementov. S tem se odpirajo nove možnosti za umetnike, oblikovalce in filmske ustvarjalce, da izrazijo svojo ustvarjalnost na še bolj inovativen način.

AI tehnologija neprestano napreduje in lahko pričakujemo, da bo v prihodnosti ustvarjanje slik in video posnetkov s pomočjo umetne inteligence postalo še bolj natančno, enostavno in impresivno, kar bo prineslo revolucijo v svetu vizualnih umetnosti in zabave.

Ne zamudite priložnosti, da svoje delo dvignete na višjo raven učinkovitosti, kakovosti in inovativnosti. Pridružite se nam na delavnici “Delavnica: Pohitrite in olajšajte si delo s Chat GPT in AI (Umetna inteligenca)” ter stopite v svet prihodnosti že danes!

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Upravljanje sanj in sanjskega astrala priročnik za budne sajalce

  Original price was: 15,00 €.Current price is: 13,00 €.
sl_SISlovenian