MixUp koktajl zabava je edinstven projekt
MixUp koktajl zabava je edinstven projekt

MixUp koktajl zabava je edinstven projekt

Prvi spletni koktajl projekt na svetu

MixUp koktajl je inovativna in interaktivna zabava preko Zooma. Gre za prvi tak projekt pri nas in v svetu. Nastal pa je zaradi korona krize, ker se ljudje niso mogli družiti v barih. Ker pa človek potrebuje družbo, je nastal MixUp koktajl projekt, da lahko prijatelji, sodelavci in sorodniki izberete koktajl pakete in jih prejmete na želeno lokacijo. Nato dobite povezavo do Zoom dogodka.  Če želite, se na izbrani datum priključite na Zoom dogodek, kjer vas pričaka profesionalni barman. Barman udeležence pouči, kako se koktajl zmeša in zabava se lahko začne.

MixUp koktajl

 

MixUp koktajl projekt in naše društvo

Inovativni MixUp koktajl projekt je nastal v glavi profesionalne gostinke Tine, ki je hotela pomagati ljudem, ki se niso več mogli družiti. Hkrati je dejansko to super rešitev za bare, ki so zaradi korona krize zaprti in ne poslujejo. To je inovativen način in sicer prvi na svetu, kako bar približati ljudem v domač naslonjač.  Ta ideja nas je izjemno pritegnila, ko nas je Tina porosila za pomoč pri digitalnem marketingu in oblikovanju.

Izobraževalno društvo za medije sedaj sodeluje pri projektu z oblikovanjem in digitalnim marketingom. Uredili smo SEO optimizacijo spletne strani. Pišemo tudi optimizirane članke in svetujemo ter izobražujemo stranko tako, da bo lahko njena spletna stran dosegla visoke uvrstitev v Googlu in drugih iskalnikih.

Poleg tega smo pomagali definirati produkt in ključne nakupovalne persone. Tako so strankam produkti bistveno bolj jasni in točno vedo, kaj bodo dobili. Iz person pa črpamo navdihe za marketinška sporočila.

Društvo podpira start up-e in podjetnike na začetku tudi z brezplačnim svatovanjem ob delu na projektu, kar je Tino zelo navdušilo in ji olajšalo delo. Prihranili pa smo ji tudi marsikatero napako, ki bi jo stala uvrstitve v Googlu ali celo izločitve iz indeksiranja v Google iskalniku.

To pa pomeni, da bi lahko to spletno stran kar izključila, zakupila novo domeno ter začela od začetka. Ker Google v zakup šteje tudi starost domene, torej starejša kot je, bolj jo ceni in višje jo uvršča, je to res škoda, ker bi vrgli stran nekaj mesecev dela.

Če gre na primer za spletno stran, ki je dolga leta ali desetletja prisotna na spletu, je škoda še toliko večja in nepopravljiva. Zato je res dobro najeti strokovnjaka za digitalni marketing in SEO optimizacijo spletne strani, kar v društvu znamo.

 

Kako deluje MixUp zabava na daljavo?

MixUp koktajl projekt je dejansko izobraževalna zabava na daljavo za tiste, ki  vedo kaj hočejo. Tina izbira samo vrhunske sestavine za svoje produkte, ki so različni koktajli. Ko izberete koktajl iz spletne trgovine MixUp in zaključite nakup, lahko pred koncem še vnesete osebno sporočilo za obdarovanca.

Nato izberete datum Zoom srečanj iz Mixup koledarja dogodkov. Prejmete paket z vsebino, kjer so koktajli in pribor za mešanje. Nato se le še priklopite ne Zoom, kjer vas počaka profesionalni barman.

Smisel MixUp koktajl projekta je v tem, da lahko praznujete tudi, če ste lokacijsko precej oddaljeni drug od drugega. Ali pa da srečate neznance in se z njimi poveselite preko spleta ter jih tako spoznate. Ob enem se naučite mešanja koktajlov in kulture zmernega pitja tako, da v pijači zares tudi uživate.

Če ste ljubitelj koktajlov ali želite preizkusiti inovativno zabavo, obiščite spletišče MixUp in naročite svoj koktajl po zelo ugodni ceni. Pustite oceno v Tinini spletni trgovini, da bo vedela, ali vam je bilo všeč in kakao se lahko izboljša.

Dodaj odgovor

sl_SISlovenian