Rebeka Bedene je uspešno zaključila prakso in šolo
Rebeka Bedene je uspešno zaključila prakso in šolo

Rebeka Bedene je uspešno zaključila prakso in šolo

Rebeka Bedene je mlada oblikovalka, ki je bila pri nas dve leti na praksi. Super smo sodelovali, bila je vestna in odzivna ter izjemno talentirana, še posebej za izdelavo logotipov. Hitro se je podala na pot samostojnega dela in razvijanja svoje blagovne znamke. Ima kar nekaj naročnikov in zadovoljnih  strank, kar je bil naš namen na praksi, da se usposobi tudi kot podjetnica. Rebeka Bedene nam je poslala svoje mnenje in izkušnje s prakse pri nas, kar si preberite v nadaljevanju.

Rebeka Bedene deli izkušnje na praksi pri IDM

Praksa pri IDM je potekala tekoče, brez kakršnih problemov, saj smo delo opravljali večinoma na daljavo, zaradi trenutne situacije. S strani mentorice smo prejemali naloge, ki smo jih redno delali in če smo potrebovali malo več časa, nam je to mentorica tudi odobrila. Komunikacija je potekala preko Zooma, telefona in maila. Praksa bi bila lahko iz moje strani izpeljana bolje, vendar smo imeli na fakulteti veliko učenja, priprave in pisanje diplome ter še nekaj izpitov. Če odmislimo to, je potekalo vse super.

Rebeka Bedene

Navdušila me je komunikacija, saj smo imeli zelo pristen in dober odnos z mentorico. Naučila sem se veliko novega oblikovanja in na osnove na področju marketinga in grafike.

Jaz v prihodnosti želim imeti svoje grafično podjetje, kjer bi oblikovala za stranke. Tukaj lahko že navedem primer, da smo imeli tudi nekaj naročil s strani mentorice in si s tem naredili referenco in odskočno desko za prihodnost.

Verjamem, da če nebi bilo covida, bi veliko bolje funkcionirali, saj bi se lahko več tudi videli v živo. Mentorica je opravila svoje delo odlično.

Prakso v društvu bi priporočila tudi drugim, ker je poučna, zabavna in zanimiva. Imeli smo možnost tudi sodelovanja pri sestankih z uspešnim podjetnikom Robertom Rolihom. S tem želim povedati, da nam je mentorica podala vse, kar potrebujemo v življenju.

Zato trenutno delam svojo FB stran in Instagram, kjer redno objavljam svoje delo. Naslednji korak bo kakšna spletna trgovina, kjer si bodo lahko stranke naročale ali kupovale personalizirane izdelke ali izdelke, ki jih oblikujem. Me pa tudi vleče malo v tujino, zato bo verjetno odpiranje podjetja še malo počakalo.

Želim samo to, da ostanemo v stikih in naprej sodelujemo ob naslednji priložnosti.

Rebeka Bedene

Dodaj odgovor

sl_SISlovenian